Честит Първи май и… внимавайте с трудовите злополуки (действителна история)

0

Историята, която ще ви разкажа щеше да бъде много забавна, ако не беше завършила с инцидент. Както всяка една от моите истории, и тази е съвсем истинска. Разказвам я с разрешението на човека, на когото се е случила.

Годината е 2005-а. Дарвин и Аманда са младо семейство. Живеят в Уелс. Дните и нощите им минават в много романтика и страстни любовни ласки. Една вечер, по време на бурни секс емоции и нестандартни експерименти, се чува „хрус“ и той усеща силна болка в мъжката си гордост. Поглежда. Изпадат в шок със съпругата му от гледката. Размерите се увеличават многократно, а болката е неистова.

Веднага викат бърза помощ. Докторката била с голям професионален опит, но такава гледка не била виждала. Карат го в болницата.

Всички сестри се изреждат да видят, да ахнат, охнат и пипнат, докато човекът се гърчи от болка.

Правят му спешно операция. Обясняват, че един от вариантите е да му поставят нещо като батерия в неговата мъжественост, но при всяко, дори неволно докосване до него, ще бъде готов за подвизи. Което означава, почти постоянно. Той отказва този вариант и правят компромисен, който му отнема около две години време до пълното възстановяване.

първи майСлед инцидента Дарвин бил сериозно притеснен дали ще може да се чувства отново като мъж, или ще остане завинаги извън строя. Човекът, който е служил в професионалната армия, изпълнявал е мисии, в които е видял какво ли не казва, че тази гледка никога няма да забрави. Както и всички сестри и доктори, докоснали се до него тогава. Сега, с усмивка на уста споделя, че

няколко от жените, които е видял след онзи момент, изглеждали като осъществена мечта, но той гледал изплашено.

Дарвин е на 50 години, а както споделя той, неговата гордост, с която е станал по-известен от ордените за храброст по време на мисии, е на възрастта на 16-годишно момче. Той съветва всички любители на бурните емоции под завивките много да внимават. Сексът е прекрасен, но може да е и опасен, съветва той. Много хора ще кажат: „Дайте да видим този мъж, а и каква е тази жена“, обръща той драмата в шега.

Разказвал е историята си пред приятели многократно, особено моментите с любопитните погледи на сестрите в болницата. Сега се заливат от смях, но всички са единодушни, че тогава това никак не е било забавно. На първи май той е в България, за да празнува своя професионален празник, защото е получил трудова злополука. И ако някой ви каже, че ще ви счупи мъжествеността, внимавайте, защото това може и буквално да се случи.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg