Янита Янчева между любовта, фитнеса и дизайна

1

Животът на двукратния участник в шоуто „Сървайвър“ Янита Янчева прилича на Андерсенова приказка. Варненката е дипломиран юрист, специализира една година Наказателно право, но осъзнава, че не това е нейният път в живота.

Янита Янчева

Още на 20-годишна възраст преодолява тежко онкологично заболяване – рак на шийката на матката, за което ѝ помага д-р Начев от Александровска болница. От дистанцията на времето Янита си обяснява, че причини за коварната болест са били стресът и ниския имунитет от първото ѝ участие в „Сървайвър – Островът на перлите“, където прекарва 54 дни в спартански условия. Твърди, че е влязла за втори път в екстремното телевизионно предаване с една-едничка цел – да преодолее рака.

След спечелената битка с рака кредото на Янита Янчева е „Вярвай в себе си“, защото всяка битка се печели първо с ума.

Янита Янчева

След като загърбва правото и оставя дипломата да прашасва някъде в долапите, се мести в София и започва да създава индивидуални хранителни режими, за да „пада някой лев“. В живота ѝ е имало тежки моменти, в които дори не е имала пари за храна. Именно в този труден за нея момент се запознава с инструктора Лазар Ангелов. Двамата започват да работят заедно в областта на фитнеса и здравословното хранене.

Янита Янчева

Заминават за Холандия, където са поканени на бизнес среща. Това е мястото, където Янита среща бъдещата си любов – музикалния продуцент и собственик на световния лейбъл „Спиниън Рекърдс“ и бизнесмен Тави Кастро. Тави, който е от семейство на мексиканка и британец от испански произход. Семейството му прекарва дълго време в Канада, където намира по-добър живот. Тави предлага на Янита да започне работа като модел в неговата фирма за спортни облекла. Малко по-късно пламват и чувствата, а след това идва и съвместният живот – партньори в любовта и бизнеса. В момента българката е дизайнер на дамската колекция на световноизвестния бранд на своя любим.

Две години по-късно, в края на август 2017 г. на бял свят идва и малката Авия – дъщерята на Янита Янчева и Тави Кастро.

Освен холандска мега звезда, Тави Кастро (на снимката) продуцира и световни хаус диджеи и музиканти, сред които Мартин Гарет и Афро Джак.

tavi castro

През лятото на 2017 г. Тави получава покана да участва в холандското екстремното шоу „Робинзон“, което е аналог на „Сървайвър“. Това е и периодът, в който Янита вече е бременна и го моли да не влиза като участник във формата, защото е напълно наясно колко тежки са условията по време на снимките.

Янита Янчева

След раждането на Авия Янита участва във видеоклипа към песента „Survive“ на любимия си Тави.

Янита и Тави не спират да обикалят света – не само по работа, но и за развлечения. Когато Авия е само на месец, тримата посетили остров Миконос – място за забавления, където хората ги гледали с недоумение, когато обикаляли по плажовете с бебето.

Янита Янчева

Предстоят им пътувания до Мексико и Бразилия – съответно за неговия и нейния рожден ден. На лазурните плажове в централноамериканската държава и на карнавала в Рио де Жанейро ще отидат сами, без малката красавица Авия.

Янита Янчева днес е една от най-популярните българки в Instagram, има близо 1,2 милиона последователи.

На русокосата красавица ѝ предстои козметична операция за намаляване на устните. Няма никаква друга корекция по тялото си. Тави Кастро пък следват над 2, 3 млн в социалната платформа. Животът е хубав, като в истинска приказка!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

  1. Гергана на

    Само устните?!! 😂😂 Никаква друга корекция? А гърдите, а нослето? А инжекциите по лицето? Изкуствената коса?? Нека бъдем автентични … все пак корекция на днк-то не може да се направи и гените ни ще се проявят в нашите поколения, колкото и да ни се иска да сме перфектни. Пласираме изкуственото, вместо да наблегнем да вътрешна сила, приемаме и любов към себе си… такива каквито Бог ни е създал. ❤️

Коментирай в Delo.bg