Как най-лесно да стегнем и оформим тялото си

0

Рядко има човек, който се чувства напълно комфортно в тялото си. Малките несъвършенства, които виждаме в огледалото често се превръщат в комплекс, който влияе на доброто ни самочувствие. Увисналото коремче, паласките, които така мразим да излизат над панталоните, отпуснатото дупе, едрите бедра, или двойната брадичка са сред най-често срещаните зони, които искаме да променим.

Ограничаващите диети отдавна са доказали своите вреди върху здравето. Нездравословното хранене е причинителят и на неприятния йо-йо ефект, когато започнем отново да се върнем към старите си хранителни навици. 

Спортът е чудесен начин за справяне, но добре знаем, че не винаги ни остава достатъчно време и упоритост, за да бъдем редовни и активни в залата и да постигнем желаните резултати.

Хапчетата за отслабване са кратковременно решение, но използването им често крие голям риск за черния дроб и може да доведе до допълнителни здравословни проблеми.

тялотоДобрата новина е, че благодарение на съвременните технологии в естетичната дерматология за оформяне и стягане на тялото, може да се радваме на красиви форми, без да се налага да прекарваме часове в залата, или да броим калориите във всяка чиния.

За да разберем повече за ултразвуковото стопяване на мастните депа, потърсихме специалистите от клиника Reverse Sofia.

Именно там от близо година на разположение на пациентите е посочваният за най-ефективен уред за оформяне на тялото – Accent Primе, благодарение на който множество пациенти на клиниката вече са постигнали страхотни резултати.

Какво е Accent Prime?

Accent Prime®  е система на контуриране на тялото, която се нарежда сред десетте най-иновативни апаратни системи на 2017-а година.

Уредът прави възможно третирането на лице и тяло, благодарение на съчетанието на две технологии – радиочестотни вълни с най-високата безопасна мощност и ултразвукови импулси.

Благодарение на тези технологии, Accent Prime® дава възможност за контуриране на тялото чрез ултразвуково стопяване на мастните клетки и радиочестотно стягане на съединителната тъкан. В резултат на тези процеси става възможно оформяне на по-стегната и добре изваяна форма на тялото.

тялото

Какъв е очакваният резултат от терапията върху тялото? 

Резултатите от прилагането на комбинацията от технологии – ултразвукови и радиочестотни вълни прави възможно:

  • Намаляване на локализирани мастни натрупвания;
  • Оформяне на контура на тялото;
  • Редуциране на целулита;
  • Намаляване на видимостта на стрииите;
  • Стягане на кожата на третираните зони от тялото.

Колко терапии са необходими за постигане на максимално добри резултати?

Едно от основните предимства на терапията с Accent Prime® е малкият брой процедури, с които се постигат много добри и видими резултати. Стандартният протокол на терапия за намаляване на мастни натрупвания включва 4 процедури на зона с интервал от три до четири седмици.

В случай, че човек иска да постигне стягане на кожата на третираните зони, е препоръчително да се извършат допълнителни стягащи процедури. Те могат да се осъществяват на всеки две седмици до постигане на удовлетворителни за пациента резултати.

*Важно! Специалистите на Reverse Sofia съветват процедурите с Accent Prime®  да се съчетаят с подходящ режим на хранене (изключващ или свеждащ до минимум сладки и тестени храни и газирани напитки) за постигане на оптимални и дълготрайни резултати.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg