Тя свари два банана и изпи течността преди сън. Няма да повярвате какво се случи

2

Безсънието е глобален здравен проблем, който засяга както мъже, така и жени. Има много фактори за това състояние, включително депресия, тревожност, стрес, както и приемът на някои лекарства. Претовареността и свръхактивността на мозъка Ви не само че не Ви позволява да заспите, но и намалява качеството на съня.

банани, банан, кора от бананКората от банан лекува от акне до хемороиди

 

За щастие, има естествено природно средство, което може да Ви помогне да се преборите с безсънието лесно и ефективно. Нарича се бананов чай. Тази отвара не само че има страхотен вкус, но и гарантирано ще свърши чудеса за Вашия пълноценен сън.

два банана, бананиБананите, особено тяхната кора, са един от най-богатите на калий и магнезий плодове. Тази мощна комбинация от минерали отпуска мускулите Ви и по този начин Ви помага да заспите лесно. Магнезият дори предотвратява нарушения на съня през цялата нощ. В действителност, магнезият като цяло е един от най-добрите минерали за релаксация на тялото.

Важно е да ползвате органични банани, по чиято кора няма остатъци от пестициди.

Приготвянето на чая от банани отнема по-малко от 10 минути. Нужни са Ви 2 банана, половин литър вода и лъжичка канела (по желание).

Отрежете краищата на добре измитите предварително банани. След това, без да ги белите нарежете плодовете на парченца от по 4-5 см. Поставете ги в тенджера, добавете вода и варете в продължение на десет минути. Прецедете течността, след това прибавете канела за подобряване на вкуса и… добре дошли в страната на сънищата. Пийте този чай час преди да си легнете.

бананиЕто какво се случва с тялото Ви, ако ядете всеки ден по два банана на петна в продължение на месец

Резултатите са изключително ефикасни и полезни за кондицията Ви на другия ден на работното място и като зяло за Вашето здраве! Препоръчайте и споделете статията с приятели, ако Ви е харесала, за да научат как лесно и евтино да се избавят от безсънието.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

Коментирай в Delo.bg