Таен природен лек на лечителя Паршек укрепва организма, пази от атеросклероза, високо кръвно и куп други болести

0

В delo.bg сме писали за природната отвара, която предпазва от рак на лечителя Порфирий Корнеевич – Паршек. Роденият на 20 февруари 1898 г. в Украйна и доживял до преклонните 85 години натуропат ни е завещал още една природна рецепта, с която организмът ни ще се чувства винаги като нов.

противоракова смес на Порфирий ИвановПриродна отвара срещу рак на руския Петър Дънов – лечителя Порфирий Корнеевич – Паршек

Пазената до скоро в дълбока тайна лесна и евтина рецепта от природата чисти токсини, шлаки и други опасни вещества от тялото ни. Познатият още като „украинския йога“ твърди, че

организмът ни има нужда да се прочиства два пъти в годината, тъй като отровите в тялото ни могат да доведат до редица болести.

Задръстени сте от вредни вещества, ако често се чувствате уморени, получавате различни инфекции, често настивате. Порфирий Корнеевич Иванов –  Паршек съветва да прочиствате организма си със смес от ленено семе и кефир. Много хора през годините са я пробвали и я оценяват като перфектна за прочистването на шлаките по кръвоносните съдове.

Украинският йога има и друга пазена до скоро в тайна уникална рецепта срещу вредните токсини от организма. В основата му са брашното от елда и кефир.

Познат е още като

„еликсир на здравето и младостта”, защото укрепва цялостно тялото ни, подмладява нашите кръвоносни съдове, гони умората.

Този природен лек стабилизира кръвната циркулация в крайниците, катализира уринирането, повишава концентрацията и паметта.

С природната рецепта ще забравите що е то високо кръвно, запек. Помага и при атеросклероза. Нормализира работата на панкреаса и е полезен за ускоряване на метаболизма.

метаболизъм9 грешки, които забавят нашия метаболизъм

 

Рецептата вдига нивото на хемоглобина в кръвта, а за да си я направите вкъщи, са ви нужни:

180 мл кефир (айрян)

1 с.л. брашно от елда

1 с.л. чист мед

Лесно се приготвя. Нужно е да смесите и да разбъркате до хомогенна консистенция всички природни продукти. Оставете да престои в хладилника една нощ. На закуска разбъркайте добре и изпийте цялата смес. Три часа след това е добре да не хапвате нищо. Консумирайте всяка сутрин в продължение на две седмици, за да прочистите напълно организма си.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg