Природна отвара срещу рак ще Ви препоръчаме днес в delo.bg. Тя има пикантен вкус, но пък ползите й за организма са повече от невероятни.
Наричат Порфирий Иванов руският Петър Дънов. Порфирий Корнеевич – Паршек (1898-1983) е един от най-известните руски лечители. Той е натуропат и йога. Учил е миряните как натурално да се лекуват, да се хранят природосъобразно, как да се закаляват, за да се предпазят от болести. Неговите последователи спазват и до днес безценните съвети, които им е давал да ходят боси, да правят специални упражнения и правилно да дишат. След едно посещение в Индия Порфирий Иванов се върнал в родината си с много идеи и голям опит, който прилагал върху пациентите си.
Ето и рецептата за отвара срещу рак:
Нужни са Ви:
500 мл вода
парче настърган джинджифил (около 5 см)
2 скилидки чесън
2 ч.л. прясно изцеден сок от лимон
2 ч.л. ябълков оцет
1/4 ч.л. куркума
щипка лют червен пипер
Сложете водата в съд на котлона и оставете да заври. Поставете настъргания джинджифил. Изключете печката и добавете намачкания чесън във все още врящата течност. След това сипете куркумата и лютия червен пипер. Изстине ли отварата, добавете количествата ябълков оцет и пресен лимонов сок. Напитката е готова, сега просто прецедете и може да консумирате лечебната смес като по желание добавете мед на вкус.
Разделете на четири части природната отвара, която ще Ви е достатъчна за два дни. Пийте преди обяд и преди вечеря. Необходимо е да закусвате, тъй като е опасно за стомаха да консумирате на празен стомах този лек. След тези два дни направете още толкова почивка и редувайте цикъла цял месец. Хубаво е, докато пиете полезната напитка да приемате лека, по възможност сурова храна и да правите процедури за закаляване на организма.
Тази противоракова смес на Порфирий Корнеевич – Паршек ще прочисти напълно Вашето тяло, ще го тонизира и ще „отпуши“ органите и системите Ви да работят правилно. Отварата на Порфирий Иванов е природен балсам за жлъчката и за черния дроб.
Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!