Как да си направим фреш от диня (видео)

0

Горещините навън със сигурност предполагат разхлаждащи тялото и душата напитки. Специалистите препоръчват да консумирате чай, но ние от delo.bg Ви предлагаме нещо доста по-полезно и освежаващо – фреш от диня!

Много от Вас със сигурност обожават тази вкусна и естествено сладка напитка, но никак не си падат по рязането на изкусителния плод. Това отнема твърде много време и не е за всеки, предвид твърдата кора на дините. Ето защо Ви предлагаме един брилянтен начин, който ще Ви позволи бързо да си направите този освежаващ в горещините сок.

фреш от диня

ВИЖТЕ ОЩЕ:

диняСлед като прочетете това никога повече няма да изхвърляте семките от диня (рецепта)

 

Това, което трябва да направите е да направите в кората на динята малък отвор с диаметър от около десетина сантиметра. След това пъхнете в отвора пасатор. Леко разбъркайте вътрешността на плода, а най-добре на най-ниските обороти на уреда.

фреш от диня

ВИЖТЕ ОЩЕ:

диняС кора от диня се отслабва и се лекуват тези болести

 

Когато плодът е достатъчно миксиран отвътре, пъхнете в отвора отрязък от пластмасова чаша. Предварително я изрежете във формата на фуния и… сте готови! Така приготвената диня може лесно да се разлива в чаши.

Накрая остава само да добавите в разкошното си лятно питие няколко кубчета лед, малко мента за декорация и чудесната лятна напитка е готова! Да Ви е сладко!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg