Обичани артисти, спортисти и журналисти с календар в помощ на деца в нужда

0

Кампанията „Успели българи дават личен пример“ подготви благотворителен календар, средствата от чиято продажба ще бъдат изцяло в помощ на учениците от българските училища. На страниците му ще откриете лицата на известни българи. Мария Гроздева, Тервел Пулев, Илиана Раева, Ники Кънчев, Ненчо Балабанов, Деян Веселинов, Богомил Грозев, Боби Ваклинов, Моньо Монев, Дани Ангелов, Костадин Филипов, Павел Владимиров и Кристина Кръстева застават зад инициативата с лицата и личните си послания към учениците. Средствата от продажбите на календара ще бъдат използвани за купуване на униформи, учебници и учебни помагала на ученици в неравностойно положение.

Календарът е наличен за предварителни поръчки и ще бъде изпращан след 25 ноември. Може да го поръчате от ТУК. Инициативата има за цел да мотивира и вдъхнови децата да учат чрез добрите примери. Всеки ученик има възможността да стане това, което иска и да учи, стига да има кой да запали искрата в него. Любимите спортисти, актьори и журналисти имат една цел – да бъдат в помощ при формирането на модерно мислещи и креативни млади хора, които искат да развиват, да променят, да творят, да се трудят.

деца в нужда

Мария Гроздева, Тервел Пулев, Илиана Раева, Боби Ваклинов,  Деян Веселинов, Богомил Грозев, Галя Щърбева, Тина Ивайлова, Ники Кънчев, Ненчо Балабанов, Николай Василковски,  Моньо Монев, Емил Марков, Дани Ангелов, Костадин Филипов, Кристина Кръстева, Ники Илиев, Ирина Флорин, Калин Сърменов, Искрен Пецов, хитовата певица и тийн идол ЕVA, Ваня Иванова, която през 2016 г. постави „Гинес“ рекорд, Бояна Бояджиева и др. влизат в час и разказват на учениците за живота, постиженията и професионалната си реализация. Насърчават ги да продължат образованието си, да останат в България, запознават ги с различните професии, обсъждат с учениците най-важните теми, които ги вълнуват – видовете тормоз в училище, социалното неравенство и т.н.

Стартът на инициативата до момента има небивал успех в учебните заведения в София. Кампанията се провежда с подкрепата на Столична община и МОН, а delo.bg е медиен партньор !

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg