Най-добрият естествен лек срещу висока кръвна захар

0

Всички знаем какво значение има за здравето ни всекидневната балансирана диета и колко неща чуваме и четем навсякъде за това. В днешно време сме заобиколени от толкова много вредни храни, които водят до заболявания. Този неоспорим факт е достатъчен, за да ни стимулира и да ни убеди, че здравословното хранене трябва да бъде приоритет за всеки от нас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

белене на яйцеКак се бели яйце за 10 секунди? (видео)

 

Чудесно знаем, че забързаният ритъм на деня ни притиска постоянно. Това не е оправдание, за да не обръщаме внимание на здравословното си състояние. Фактът е, че има заболявания причинени от висока кръвна захар. Хипертонията или т.нар. високо кръвно налягане рядко имат силно изразени симптоми в началото и могат да се установят с обикновен рутинен преглед или кръвни изследвания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

яйцаЕто какво се случва с тялото ни, ако ядем по три яйца на ден

 

Ако имате висока кръвна захар, за Вас има невероятен природен лек, който прави чудеса при такова състояние. Това е вареното яйце. Може да не Ви се вярва, но този

лек срещу висока кръвна захар

наистина помага за понижаване на кръвната захар – ако все още сте скептици, просто опитайте.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

банановата кора, банан, бананова кораТой постави банан и сурово яйце в почвата, няма да повярвате защо (видео)

 

Сварете едно или повече яйца. След като изстинат, обелете ги, набодете ги на няколко места с помощта на вилица и ги поставете в купа. Добавете в съда ябълков оцет. Приберете сместа в хладилник за една нощ. Яжте по едно сварено яйце заедно с чаша топла вода всяка следващата сутрин. Хапвайте го  в продължение на няколко дни и след седмица отново проверете кръвната си захар. Сравнете резултатите преди и след лечението –  нивото на кръвната Ви захар ще бъде значително по-ниска. Опитайте, резултатите са повече от категорични!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

хормон, кръвна захар, диабет, зеленчуциУстановиха кой хормон сваля кръвната захар

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg