Арести на финалното парти на сериала „Лъжливи рими“

0

Над 250 души станаха свидетели на акция на ГДБОП по време на финалното парти на сериала „Лъжливи рими” в Пловдив. Малко след полунощ маскирани мъже нахлуха в заведението и арестуваха рапърите Зипо & Слаш, които са главни герои в първата българска хип-хоп продукция у нас.

Зрелищната акция се оказва добре измислена провокация от екипа на „Plovdiwood Ent.“ и режисьора на сериала Стелиан Димитров.

„Исках да организираме финално парти, на което хората не само да се забавляват, а и да влязат директно в сериала. Затова събитието премина като истинска продукция – с репортерка, която да интервюира гостите, фотографи и оператори, които да снимат през цялата вечер. Естествено най-добрите кадри попаднаха в последния 13-ти бонус епизод на „Лъжливи рими” –

разкри Стелиан Димитров.

Партито “Влез в сериала Лъжливи рими“ стартира с интервюта на входа от Гергана Профирова и премина под музикалния съпровод на един от най-добрите млади хип-хоп диджеи в страната – Dj Ganx и танците на Мимс Бонева и нейния балет “BiterZzz“.

Преди да “бъдат арестувани“ рап дуета Зипо & Слаш нагорещиха атмосферата като изпълниха нa живo eдни oт нaй-oбичaнитe бг xип-xoп пecни oт минaлoтo, нo c нoв apaнжимeнт. Събитието бе белязано и от дебюта на Александър Будаков – „Животното“, който се качи за първи път на голяма сцена, за да представи дуетната му песен с рапъра Velvet „IN MY LAP“. Delo.bg е медиен партньор на сериала „Лъжливи рими„.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg