Нападнаха актьора изиграл главния герой в сериала “Лъжливи рими“

0

Четирима непознати мъже са нахлули с взлом в офиса на рапърите Зипо и Слаш, който наскоро отвориха в София. Това сподели Христо на живо в Bulgaria ON AIR, а след това и в предаването “Делници“ по Евроком. Нападението се развива като на филм, в който участва само Зипо /Христо/, тъй като дуетната му половинка отсъствала в този момент.

След като влезнали в сградата, мъжете го обинили в измама, свързана с кастинг агенцията им, а единият започнал да го удря по главата, корема и гърба. Веднага след тръгването им Христо се обадил на полицията и предоставил видео записи от случката.

Лъжливи рими

Рапърите Зипо и Слаш се заканиха от ефира на Евроком, че на нападателите няма да им се размине и правят паралел с живота им в сериала „Лъжливи рими“, в който двамата играят главни роли, чийто сценарий според тях оживява.

„В сериала има фалшиви новини от медии, на нас също ни се случи, освен това майката на Христо получава инсулт в лентата и, за съжаление, след заснемането на епизода – истинската му майка действително получи инсулт. Има една още неизлъчена сцена, в която мутри бият Христо, а вижте какво стана миналия ден – същото“ –

допълват те.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg