Влез в първия бг хип-хоп сериал „Лъжливи рими“

0

В духа на Европейска столица на културата 2019 клуб в Пловдив става снимачна площадка на първия български хип-хоп сериал “Лъжливи рими“. Амбициозната продукция започна да се излъчва през септември и успя да спечели сърцата на много зрители с оригиналния си сценарий и музикални изпълнения.

Лъжливи рими

По случай финала на сериала екипът на “Лъжливи рими“ е приготвил изненада на всички, които искат да усетят магията на киното. Те са организирали парти, с част от актьорите и екипа на сериала в W Club в гр. Пловдив, на 28 ноември. От продукцията разкриват, че това няма да е обикновено парти. Желаещите ще участват в масови сцени, които ще се заснемат и излъчат в последния 13-ти епизод на “Лъжливи рими“.

Лъжливи рими

За да е максимално “холивудска“ атмосферата ще има червен килим, репортери, оператори и фотографи, които ще посрещнат гостите, а вътре, в клуба, всички ще се забавляват под звуците на един от най-добрите млади хип-хоп диджеи в страната – DJ Ganx. Освен това главните герои в сериала рапърите Зипо и Слаш ще изпълнят на живо едни от най-обичаните бг хип-хоп песни от миналото, но с нов аранжимент. След тях на сцената ще се качи туърк властелинката Мимс Бонева, заедно със страхотните момичета от нейния балет „BiterZzz”.

Звездното представяне се допълва от водещият на вечерта – Стоян Любенов, който наскоро спечели наградата “Най-добър актьор“ на West Coast Film Festival в Малибу, САЩ за ролята си в сериала „Лъжливи рими”.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg