5 лесни стъпки за съблазнителни устни в омбре

0

След като покори прическите тази есен, омбре ефектът се пренася и върху устните ни. Специалистите са категорични: „Това ще е един от водещите трендове в грима“. Ефектът е по-драматичен, отколкото при обикновеното нанасяне на червило или гланц. А един от плюсовете е, че омбрето придава на устните ни и допълнителен обем. Ето и как да постигнем ефекта:

Нанесете основа

Първо малко балсам за устни, а след това и дискретен слой коректор – така ще изгладите кожата и ще създадете подходяща база за по-ярък и траен цвят.

Очертайте устните

Използвайте молив с цвета на червилото, а може и малко по-тъмен нюанс (това не е проблем в случая, тъй като ще създавате омбре ефект).

Нанесете червило

Преди това, можете леко да напудрите устните с прозрачна пудра, за да придадете допълнителна трайност на цвета. След това сложете любимото си наситено червено червило.

омбре за устниВреме за омбре

Тук идва съществената част – използването на черен цвят за създаване на 3D ефект.

Гримьорите залагат на черно червило, но понеже сме наясно, че едва ли бихте го използвали често, Ви съветваме да пробвате с кремообразни черни сенки.

Черното се нанася в ъгълчетата на устните и след това се прелива добре навътре, следвайки контура им.

 

За още по-добро преливане на цветовете

Финалната стъпка е да прелеете черното с цвета на червилото, използвайки отгоре молива за устни, който вече сте нанесли като основа. С негова помощ, ще постигнете още по-голяма мекота в смесването на двата цвята, което е доста важно! Е, какво ще кажете за този съблазнителен тренд?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

ustnite-kПо устните ще я познаеш

 

Червилото – малки дамски триковеЧервилото – малки дамски трикове

 

минерален гримМинерален грим – истина или мит

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg