10 вечни български песни за зимата

0

Зимното слънцестоене възражда Слънцето към нов живот. Всеки ден след 22 декември ни приближава бавно и полека към лятото. Ето защо е хубаво в деня с най-дългата нощ, за да защитите дома си, да запалите свещ и да я оставите да гори поне два часа. Пламъкът ѝ ще прочисти всички трудности и лоши енергии.

За изобилие пък няколко пъти през деня пребройте многократно всичките пари, които имате в себе си. Дори да са само няколко банкноти, можете да ги броите многократно, за да закодирате във Вселената вашето намерение за привличане на изобилие.

Бъдни вечерБъдни вечер е! Ето кои са традициите на празника

 

Под изтривалката пред външната врата на дома си оставете монети, за да покажете пътя на парите до дома ви. Вечерта пък направете красива пита или сладкиш. Отрупайте масата с плодове, които са с цветовете на Слънцето – портокали, грейпфрути, мандарини, ябълки и благодарете на Слънцето за всички блага, които ни дава.

Ние пък от delo.bg сме ви подготвили една чудна музикална колекция от десет български песни за зимата, която може да бъде и саундтракът на вечерта! Бъдете здрави и помнете, че с всеки дъх се приближаваме към лятото!

Росица Борджиева – „Зимна ваканция“

Тоника СВ – „Зима“

Георги Минчев – „Снегът на спомена“

Веселин Маринов – „Сняг“

Боян Иванов – „Шепа от първия сняг“

Кукери – „За какво ни е зима“

Панайот Панайотов – „Една зима с Кристина“

Мими Иванова и Старт – „Зимно море“

Щурците − „Снежна приказка“

ФСБ – „Зимна къща“

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg