Танковете на НАТО, късните доби и Шабла

0

Военната колона изпълни заповедта на военният министър, който по свой ред на премиера, който по свой ред на някой съветник, който бил чул от редник от колоната, че не е редно. Йес! И сега какво следва? Техниката се движи към Шабла и горката майка България е открила опашката на лъва или по-смело казано задника му. Сега задникът на нашата родина не е защитен от войската ни. Какво правим? Може ли да се чувстваме в Западна България застрашени, че най-елитните войски са чак в Източна? Да!

Не знам дали сте запознати с факта, че по времето на Батемберг, когато Сърбия ни напада, докато ние празнуваме, отиваме пеш до границата, но тогава никой не е забранявал движението на техниката през деня. Ако стане война… ще разрешат ли на войниците да се движат по магистралата през деня или само по вътрешните улички на малките селца?

Много ми е готино, когато гледам и слушам за тази военна колона, защото наш Бойко направи умен ход – предупреди, иначе щеше да има пак новини „Нападна ни Русия, НАТО ни помага, ВЪН НА НАТО, ние сме с Русия!“. Пак всички щяха да са объркани и да се държат като побъркани. Днес чета, че тази колона се била изгубила и България останала без армия… шега е разбира се, но беше трагедия, комедия и красив балетен спектакъл едновременно.

Въпросите ми сега са към всички с конспиративно мислене: Господа, не Ви ли притеснява, че пуснаха армията през нощта? Не е ли съмнително, защо накараха танковете да минат по магистралата по тъмно, дали това не са чужди танкове? Ако са на САЩ? Ами сега? Не сте ли притеснени, дали наистина не крият колоната в мрака, за да не възстанете Вие към лъжата на министъра, че това са български единици техника?

Помислете върху тези въпроси, господа, а след това пийте една чаша топло мляко, измийте си краката, гледайте „Шоуто на Слави“ и си лягайте, защото сънищата ви, господа, са по-реалистични от отговорите!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg