Скандален клип с Крисо Амфета взриви интернет (18+)

1

Не е за първи, няма и да е за последен път! Това, което видях в интернет сигурно ще ми напомня, че трябва все по-бързо да емигрирам с хората, които обичам възможно по-далече. Ето го – новият българин! Факт е, че момчета като Крисо Амфета е имало, ще ги има и в много по-уродливи модификации.

Големият въпрос е кой и защо е допуснал това момче, което не е на повече от 12 години да използва най-вулгарните псувни в родния език като скоропоговорка, кой е оставил на самовъзпитание поколението, което е създал и кой ще понесе отговорност, ако Крисо Амфета убие, изнасили или пребие някой негов връстник докато навърши пълнолетие?

Eто го, това е той – новият българин!

Не е страшно, че Крисо Амфета го има, страшно е, че той не е единственият!

Деца като него има навсякъде в българските училища. Страшно е и друго –  цялото общество очаква от такива като Крисо Амфета да са бъдещето на България, колкото и патетично да звучи! Деца като Кристиян, драги, са бъдещите наркозависими, новите изнасилвачи и убийци, които в най-добрия случай ще изхвърлят кофите за смет в крайните квартали на родните си градове!

Винаги е имало подобни екземпляри, дори и по мое време, в началото на демокрацията, има ги и сега, но изродени до неузнаваемост. А защо пък и да не са децата на онези изверги, които са всявяли страх и през 90-те?

Обречени сме с пословичното си овчедушие и цъкане с език „Това на мен няма как да се случи“ това да се случи на всеки един от нас – децата ни да станат жертва на подобия на Крисо Амфета, докато парчето земя, на което живеем не е решило какво да прави с институциите, гарантиращи сигурност!

Къде е прокуратурата, която ако е на мястото си, след този видеоклип би се самосезирала веднага?

Кой ще открие родителите на малолетния Кристиян, за да озапти демоните в него още в зародиш!? Кой ли? Нямаме служба и институция, на която да разчитаме, за сметка на това имаме съдебна система и институции, от които да се страхуваме!

Възможно ли е Крисо Амфета да е син на някой униформен или по-лошо – облечен във власт „българин“, защо не депутат или кмет? Защо не! Нищо чудно в следващия видеоклип на подобрената проекция на Митьо Пищова да го видим как убива животно или човек на улицата!

Крисо Амфета, Митьо Пищова

И ако Митьо вече е безгласна бита карта и с доста по-soft речник, то Крисо Амфета ще бъде лицето на нашата мила родна страна, в чиято угар ще хвърли фаса „Parliament“… за да я изпепели завинаги!

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg