Бог помогна на Христо, затвор за насилниците

1

Какво чувам аз, майката била виновна, че оставила тригодишният Христо при „случайни хора“. Искам да Ви попитам Вас, господа и дами, които сте на страната на двама извратени от многото побъркани: Ако това беше Вашето дете, ако Христо беше дете на Ваш близък или познат? Ако Христо не беше дете на жената-изкуство, а на вас г-да хейтъри и безполезни твари?

Искам най-любезно да Ви информирам, че на никого не му пука за Вашето мнение, никой не иска мнението на незавършили право да ръсят акъл по членове и алинеи, мнение на хора без морал и елементарна човечност. Била виновна ли? Че каква й е вината, че си е оставила детето да бъде гледано от друго дете?

Нали сте много ерудирани, нали сте много запознати със света, та в САЩ това е практика. Там тийновете гледат децата на съседите. Ще я съдите за това, че тя е майка, ще я съдите, докато детето й умира? Съдете я! Бог забавя, но никога не забравя. Бог помогна на малкия Христо, той вече не е в кома, вече е буден, но дали Бог ще помогне и на насилниците?

Затвор!

Моралът на съдиите и прокурорите не трябва да позволява нещо по-малко от затвор. Ясно е, че това не е единствен случай, говорим за системно малтретиране и садизъм, не става въпрос за опит за убийство. Говорим за злоба, за невъзпитание, за лошо образование. Капка мозък нямат в главите си тия, които са възпитавали и хранили тези зверове. Къде бяха те? Защо не съдите тях, а родителите на малкото беззащитно момченце? Двама 18-годишни комплексари срещу 3-годишно дете… та даже и снимат, ама големи сте мъже бе, големи сте мъже… Баш камшика ще Ви удря Животът, момчета! Вие не заслужавате свобода, а Вашите защитници и авери по-добре да замълчат, преди да са станали изцапани и те до очите в калта и да умрат задушени от гнусотия и мръсотия.

Александър и ПатрикСрам ме е от ръцете ми, че пишат това, срам ме е, че има такива субекти в нашата страна. Трябва да Ви е срам и Вас, драги всекидневковци, които стоите безучастно, а Вие, срамни говорители и хулители замълчете во веки!
P.S. Аз, Мартин Петров, български писател съм в защита на цигуларката и малкия Христо!
P.S.1 Ако и Вие сте на моето мнение, подкрепете майката и синът й в общодостъпната група във Фейсбук „Защитете цигуларката и Христо!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

  1. Росица на

    Разбира се,че подкрепям майката! Треперех дали ще оцелее детенцето ! Потресена съм,че изобщо са възможни други тълкувания …Наистина ли има толкова елементарни хора ? Отчайващо е да разбереш,че в света върлува садизъм, липса на елементарна човещина и съчувствие към болката на другия…особено когато става дума за невинно дете….Жалко е да го помисля и да го изрека,но тези момчета са се превърнали в изроди !

Коментирай в Delo.bg