Гришо и Маша – разделени?

0

Една от най-интересните и коментирани двойки в света на спорта непрестанно е обект на всякакви слухове. Този път обаче, слуховете за Григор Димитров и Мария Шарапова, май ще се окажат верни. Мълвата, която от известно време се носи из медийното пространство е, че двамата изживяват криза в отношенията си и е твърде вероятно дори да са се разделили.

Масло в огъня на тези коментари обаче, наля репортерът на ESPN Дарън Ровъл, който хвърли истинска медийна бомба по адрес на известната двойка. Само преди 2 часа, репортерът официално е обявил новината за раздялата на двамата тенисисти, при това чрез своя профил в социалната мрежа Twitter. Това, което Дарън Ровъл е написал в 19.57 часа гласи буквално: „Слуховете, че Мария Шарапова и Григор Димитров са се разделили, вече са потвърдени“.

Гришо и Маша – разделени?Разбира се, след този пост няма как всички да не се запитат дали наистина е свършила приказката на Маша и Гришо? До този момент от страна на двойката няма никакво официално съобщение или коментар по темата. Нито нашият най-добър тенисист е потвърдил подобна новина, нито пък неговата любима Мария Шарапова. Всички обаче се надяват, че скоро интересът на медиите, а и на всички, които симпатизират на двойката ще бъде задоволен, и двамата най-после ще споделят каква е истината за отношенията им.

Григор Димитров и Мария Шарапова имат любовна връзка от края на 2012 година, но официално светът научи за техните взаимоотношения през 2013 година, когато те признаха своята връзка по време на тенис турнир в Мадрид.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg