Гришо, жените и ябълката на раздора

0

Гришо Димитров е звезда. Може би повече на корта, отколкото извън него, но нашето момче има блясъка на холивудските актьори. Млад, богат, красив и известен. Това трябва да е рецептата, а като добавим и балканската кръв, наш Григор си е направо неустоим. Писал съм поне два пъти за него в delo.bg – и добро, и лошо, но сега мисля да се спра на името Григор Димитров като маркетингов продукт, като секс символ, като единствения широко разпознаваем българин по света.

Григор Димитров

Любовните авантюри на Гришата може би прилягат повече на футболистите, а не на тенисистите, но пък трябва да признаем, че нашето момче действа с повече естетически вкус и се различава доста от примерите на футболния фолклор, където Николета Лозанова като чеверме се върти из целия национален отбор, а Алисия дебне момента на отсъствие на първата, за да запише и тя някоя бройка.

Григор е мълчалив, възпитан, сдържан и нетатуиран. Говори западни езици, скача от скали, абе притежава класа. Битките, които печели с ракетата в ръка обаче, като че ли отстъпват на успехите, които има сред жените. Като започнем от абсолютния доминант в женския тенис и липсващото звено между маймуната и човека – световната номер едно – голямото парче шоколад Серина Уилмяс, минем през пъшкащата на корта ала хард порно руска матрьошка Маша Шарапова, та стигнем до черешката на тортата – екзотиката с цвят на канела – Никол Шерцингер, бивша вокалистка в популярната група PUSSYCAT DOLLS или казано просташки най-доброто PUSSY от CAT DOLLS.

Григор Димитров, Никол Шерцингер

Влизайки във връзка с хубавата Никол, хасковлията мигновено се превърна в баджанак на други именити люде от света на шоубизнеса и спорта, като почнем от световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, минем през актьора Джералд Бътлър, американския рок музикант Ник Хексъм, екс съпруга на Марая Кери и т.н. Може би още един куп световни звезди, за които Гришата не подозира, а Никол тактично е забравила…

Ами, евалла, Гришо!

Притеснителното в случая: докато Никол беше гадже на Люис Хамилтън на него не му вървеше особено в спорта, а след раздялата им пък си върна световната титла.

Григор Димитров, Никол Шерцингер

Гришо, ти титли нямаш, няма какво толкова да губиш. Бях си обещал да не те критикувам, ама патриотично се надявам, че ще прославиш България и като първия българин спечелил титла от Големия шлем, ще покажеш на Джокера, че на Балканите има и друго място, което произвежда спортни таланти, ще подплатиш безспорните си качества с купи и титли.

Искрено се надявам мъжемелачката Шерцингер при тебе да е на късмет. Да не е само хвани си кака, да те отрака. Защото времето си тече, а в спорта – по-бързо от всичко друго. Това са твоите години, Гришо, вземи това, което дължиш на таланта – този който притежаваш! Покажи нужния характер, за да можеш да го обслужваш, вместо да въздишаш по застаряващи лелки.

Григор Димитров, Мария Шарапова

След като не успя да укрепиш българо-руската дружба и остави Маша да пъшка само на корта, всички си задаваха въпроса защо? Защо я заряза тая Маша? Да си призная, разбирам те, Никол е класи над нея като жена и въпреки че даваш вид на скромно момче, си все още момче, а очите не лъжат мъжете. Днес е Ники, вчера беше Маша, утре ще е някоя друга и причината на всички е ясна, в крайна сметка ябълката на раздора, често се оказва… слива.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg