Бягайте от тази държава преди да Ви сервират супа

0

Цигани или не – на електрическия стол!!! Ба*ти хората, ба*ти безмозъчните копелета. Докато майки и бащи живеят в болници, за да поддържат живота на безнадеждно болните си деца, други решават да си направят супа или манджа от своите!!! Няма ли страх от Бога??? Няма ли закони??? Линч за такива нерези, на площада и с камъни, ненормалници… Пак развалиха светлия празник! Как пък нищо читаво не се случи в тая шибана България??? Ама това не се отнася до политиците, да се тъпчат с агнешко утре, да го поливат с руйно вино… Да им преседне обаче!!!

убийство, гърцияМоже би най-силният статус във Фейсбук под статията за зверството на един 27-годишен нашенец, решил в състояние на абстиненция да сготви дъщеря си, за да заличи следите от собствената си жестокост… онази исконна родна жестокост, наследена и от 5-вековното турско робство, което много наши управленци искат да оневинят и етикетират като присъствие! Онази жестокост, генетично заложена и шлифована и в годините на демокрацията! Онази жестокост, която все повече избуява и превзема обществото ни на фона на олесяващата откъм нормални хора държавица! Пореден коментар под статията с потресаващата новина ни праща към историята, която, видиш ли – липсвала:

Липсва ни история, нямаме право да се наречем потомци на тези велики хора, които са живели под името Българи. Това, което е останало от нас след робството, е само шкарт с много малко изключения. Може и другото да е вярно, качествените хора избягаха прогонени от действителността тук и това, което е останало не става, пак казвам с малки изключения,но една птичка пролет не прави, тези, които са останали се страхуват да не бъдат смазани от глутницата, защото глутницата кадърни и умни хора не търпи!!!

убийство, куче с картофиИ след като бием, газим и изнасилваме децата си, най-естественото продължение е да ги разфасоваме и готвим! И тук никаква дългогодишна история или наркозависимост не може да бъде оправдание за един унищожен по най-примитивния начин 4-годишен живот – този на Ани, сготвена на супа. И не, не е следствие от публикувания във Фейсбук кадър на печено куче с картофи от преди няколко седмици в Бургас, не! Но дали пък това не е подсказвало индиректно към следващо зверство от…българин? Опияняващата мъгла на ненаказуемостта води до нечовешки реакции като зверството на един баща над най-милото – единственото му дете! Коментарите под статията не спират, възмущението също:

Лошото е, че повечето от шизофрениците са оставени без контрол, не се лекуват и не си пият медикаментите, най-често поради финансови причини. Те са сред нас! Често пъти остават и недиагностицирани, докато не се случи нещо подобно! Възможно е и самият баща да е бил жертва на насилие в детството си… Жалко за детето…

убийство, Ани

Да, бащата е роден точно в навечерието на промените у нас. Защо пък родителите му да не са били жертва на новия режим – млади и неопитни, без пари и унижени от новия, уж „народен“ режим? Но нужно ли е било да отгледат детето си в среда, която под непрекъснат стрес да го изроди в бъдещ Ханибал или е трябвало още тогава да направят това, което той преди дни с дъщеря си???

Още ли мислите да оставате в България? Спасете децата си и бягайте! Бягайте по-далече и от мислите си, докато е време и преди да Ви предложат супа…

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg