Българин разфасова дъщеря си и сготви супа от нея

0

Българинът Станислав Бакърджиев е убил по особено жесток начин малката си дъщеря в Гърция! Потресаващите данни потвърди полицията в южната ни съседка. 27-годишният мъж собственоръчно е умъртвил, след това разчленил тялото на детето си, а част от органите е сготвил с други продукти…

Полицията твърди, че Станислав Бакърджиев решил да ще отвлече вниманието върху себе си като изхвърлил на боклука „развалената“ храна. Това щяло да бъде оправданието му, ако частите на телцето бъдат открити. Когато е изхвърлял „сготвеното“ от тялото на малката Ани нейният „татко“ е бил със скрито от кърпа на главата лице, за да не го разпознаят.

Част от детското телце е изсипано в боклукчийските кофи, а останалата – в тоалетната в дома им. Там полицията е открила кръв, от която ДНК тестът е потвърдил недвусмислено, че е на изчезналата Ани.

убийство, Ани, Гърция

зверски убитата от баща си в Гърция 4-годишна Ани

С показанията си пред разследващите Станислав Бакърджиев е заявил, че той не е убил момиченцето, а щом се събудил, го открил мъртво в локва кръв на дивана. Веднага след това решил да разфасова трупчето на родната си дъщеря и… да направи манджа от него, за да не научи майката за трагедията. Жената, от която е детето на Станислав в момента на жестокото престъпление е била в Германия.

Самата нишка на бруталното убийство започнала постепенно да се разплита на територията на България. Служители на полицията у нас са стеснили кръга на хората, с които Станислав общувал и канил в дома си. Всички те били подложени на разпит.

убийство, Ани, ГърцияКлючовият свидетел – Ники, често пренощувал в дома на Станислав. Именно Ники е бил посочен от потресената майка – 24-годишната Димитрина Борисова, за другия основен заподозрян за съучастие. Мъжът бил открит в България. На втори май той бил разпитан от гръцките власти, след като е бил докаран под охрана на ГКПП Промахон. След самопризнанията станало ясно, че Ники знаел за зверството. Той дори пояснил, че приятелят му и баща на Ани му е споделил за убийството.

До последна дума съвпадат показанията както на Станислав, така и на Ники. Двамата били разпитвани на различни места и по различно време. Съучастник ли е Ники в убийството ще стане ясно днес следобед на брифинг на гръцката полиция. Очаквайте подробности.

Междувременно в гръцките сайтове се разпространява видеоклип, на който се вижда майката Димитрина Борисова. От него става ясно, че именно 27-годишният Станислав снима двама свои приятели, но той не попада пред обектива. В кадър влиза й майката на детето – Димитрина. Именно тя дава на мъжете цигари, свити като марихуана и „веселието продължава“, пише сайтът Oralapipas.com, който не уточнява от къде е свален и кога е правен въпросният видеоклип…

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg