Тина Търнър: Съпругът ми дари единия си бъбрек, за да живея

0

Легендарната изпълнителка Тина Търнър направи доста личното признание, че е жива, благодарение на единия бъбрек, който е бил дарен преди време от съпруга ѝ. Този благороден жест тя разкрива в автобиографичната си книга „Тина Търнър: Моята любовна история“, която предстои да излезе.

78-годишната звезда доверява още, че отдавна имала проблем с бъбреците и към 2016 година те работели с 20 процента от капацитета им. Положението ставало все по-сериозно и се налагала трансплантация.

Тина Търнър

„Тогава моят съпруг Ервин Бах ме изненада, като ми заяви, че желае да ми дари един от бъбреците си“ –

пише в автобиографията си Тина Търнър.

„Бях шокирана от това невероятно благородно негово предложение.“

Тина Търнър сключи брак с немския музикален продуцент Ервин Бах през 2013 година. Преди това те имаха дългогодишна връзка.

Тина ТърнърТина Търнър на 78

 

Признанието за това как на певицата е бил присаден бъбрeк, дарен от съпруга ѝ, е откъс, който беше публикуван предварително от издателството на автобиографичната книга „Пенгуин букс“.

В предстоящото издание певицата на хитове като „I don’t wanna fight“ и „Proud Mary“ насърчава почитателите си да даряват своите органи.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg