Захари Бахаров с роля в сезон V на „Game of Thrones“

0

Захари БахаровЗахари Бахаров ще участва в новия дългоочакван сезон на добилата изключителна популярност сага на световния филмов канал HBO „Game of thrones„. Това, че един от най-успешните български актьори вече е част от кинохита стана ясно от списъка на IMDB с всички, които имат роля в очакваното през април продължение на филмовата поредица.

Game of thronesБахаров ще видим като 40-годишен водач на канибалското племе Тен, което обитава местата отвъд Вала. В следената от милиони по света епична сага на Джордж Мартин българинът се превъплащава в образа на Лобода. Той наследява убития предводител на племето магнар Стир, който е убит в края на 4-ия сезон от Джон Сноу.

Руснак или източноевропеец, който може да докара съвсем убедително акцент от Източна Европа – това са били изискваните детайли в търсения актьор за образа на Лобода.

Захари БахаровЗа да поеме ролята на канибалския водач, мъжът е трябвало да е с обръсната глава или плешив, да е в добра форма и с  фигура на атлет – идеално пасващ на физиката на Захари Бахаров.

Магнар Лобода играе в една обща и дълга сцена с част от главните герои в „Game of thrones“. В тази серия всички обсъждат боен план. Бахаров вече е заснел своята част от продукцията още в началото на ноември миналата година в Северна Ирландия.

Така чаканият от киноманите нов 5-ти сезон на „Игра на тронове“ ще започне своето излъчване по HBO на 12 април, 2015 г. През 2016-та предстои да излезе и заключителният, засега шести сезон на мегапродукцията.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg