Нина Атанасова и нейните трансформиращи картини: как по-лесно да постигаме желанията

0

Всички искаме живота ни да е по-добър и успешен, да ни се случват хубави неща и да сме щастливи. Понякога разчитаме на себе си, понякога търсим помощ. Нормални неща. За мен винаги най-голям интерес е представлявал въпроса:

„Как стават нещата, кое ги кара са се случват, защо някои успяват, а други не?”

Не мога да кажа, че знам точния отговор, но мисля, че съм стигнала вече поне до някаква малка част от него.

Пътят ми беше доста дълъг. Аз съм художничка. През последните 20 години рисувах и правех изложби, но заедно с това непрекъснато посещавах семинари и обучения за духовно израстване и развитие и прилагах всичко научено в живота си. Промених се много. Благодарна съм на всички мои учители и на моята упоритост да работя със себе си и да открия моя личен и уникален начин да съм полезна за хората.

Нина Атанасова и нейните трансформиращи картини

Малко странна картина – за специални вкусове. Казва се „Игра“, масло, размер 55/46 см.

За какво става въпрос? Аз винаги съм имала способността когато рисувам да влизам в информационното поле и да вземам информация за картината ми.

Нямам някакви специални ясновидски способности, може би това е просто професионална интуиция,

не знам. Всички знаем, че цветовете като електромагнитни вълни ни въздействат. Всяка картина има някакво енергийно въздействие върху зрителя. Усещаме го като приятно, или не. Но моята цел беше това действие да е конкретно насочено. Да ни послужи за нещо точно определено, да ни помогне да постигнем по-лесно това, което искаме.

Нина Атанасова и нейните трансформиращи картини

Така създадох моите „Трансформиращи картини”. Чрез цветовете и формите си тези картини подпомагат енергийно процеса на промяна на самия човек в желаната от него посока.

При взаимодействието си с картината ние приемаме в нашето поле необходимата енергия, която ни е липсвала и така самите ние ставаме по-подходящи за това, което искаме.

Има картини за хармонизиране на енергийните центрове в тялото ни. Има такива за получаване на изобилие, за любов към себе си, за партньорство. Има и трансформиращи картини за подпомагане на здравето, за яснота, радост, спокойствие, единство със света, творчество, за получаване на прекрасни чудеса в живота.

spokojstvie-nina-atanasova  Спокойствие – едно от най-желаните състояния в забързаното ни ежедневие

Винаги е добре да се започне с Картината за изчистване на негативни програми и убеждения. След това да се продължи с тези картини, които внасят енергията на необходимите ни качества и състояния.

Тези трансформиращи картини са предназначени за всички хора, които искат да променят себе си и живота си в конкретно направление.

Освен тях, аз рисувам и индивидуални лични картини за хора, които искат да осъществят някакво конкретно желание за себе си. В този случай имам нужда от кратко беседване с човека. Когато съм готова, той получава оригинална картина, която е предназначена точно и само за него.

Обобщените общи картини, които предлагам са копия на платно върху дървена подрамка и са подходящи за окачване на стена. Всички картини са измервани многократно радиестезично за въздействието им. За две от тях има издадени сертификати за действието им от Научно-изследователския институт по медицинска биофизика.

Нина Атанасова

 

 

Автор за delo.bg: Нина Атанасова

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg