Spice Girls с нов сингъл след 9-годишна пауза

0

Spice Girls се завръщат с нова песен! Парчето е дело на три от пиперливите момичета – Мел Би, Ема Бънтън и Гери Хорнър (Гери Халиуел). Те се събират отново под името GEM – акроним от първите имена на певиците. Смята се обаче, че новата мелодия няма да бъде пусната под това име.

Спайс Гърлс Spice Girls се завръщат като трио с нов сингъл

Сингълът е с работно заглавие „Песен за нея“ – „A Song For Her„. Очакван е от заклетите фенове на порасналите момичета цели девет години и залага на следния куплет:

„Избърши сълзите си на съмнение,

полети с мечтите си,

никога не забравяй,

че момичето е жената, която си“.

Спайс Гърлс Spice Girls се завръщат като трио с нов сингъл

“Това е песен на Spice Girls, насочена към милионите фенове, израснали с тях. Сигурно е, че веднага щом бъде пусната, те ще бъдат отново на върха на класациите, независимо, че са без Мел Си и Виктория“ –

съобщи анонимен източник пред британския вестник Sun.

Две десетилетия след грандиозния си пробив на поп сцената Spice Girls потвърдиха плановете си за дългоочакваното си завръщане.

Петорката обаче сега се е превърнала в трио.

Спайс Гърлс Spice Girls се завръщат като трио с нов сингъл

В 40-секунден клип, пуснат в YouTube, Гери, Ема и Мел обявяват, че се събират в чест на 20-годишнината на групата.

„Имаме най-добрите фенове в целия свят, които ни подкрепят 20 години. Имали сме възходи и падения, но винаги сме били до вас. И искаме да празнуваме! Всички сте поканени!“ –

казват певиците в емоционалното си обръщение към верните си почитатели.

Слуховете за голямото завръщане се разпространяват с пълна сила. Беше съобщено, че дамите са се срещнали в дома на Гери Хорнер миналата седмица, където направили плана за отпразнуването на 20-годишнината на емблематичната им песен Wannabe.

Spice Girls се качват на сцената през 1994 г. и се превръщат в една от най-популярните в света британски поп групи. Дебютният им сингъл Wannabe оглавява класациите през 1996.

По време на разцвета си през 90-те години на миналия век групата продава повече от 80 милиона копия от албумите си, което я превръща в най-продаваната женска група на всички времена.

След седем годишно прекъсване, те събират отново през 2007 г. и правят световно турне. Амбумът им Greatest Hits достигна No.2 в класацията за албуми на Обединеното кралство. Момичетата за последно пяха заедно на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg