Robbie forever (видео от Spirit of Burgas)

0

Когато над 35 хиляди гърла пеят с теб вечни песни от собственото ти творчество и златни класики на други великани от музикалната сцена, значи има смисъл. Смисъл да продължаваш да създаваш непреходни композиции, които ще се слушат и след теб. Така е с Роби. Роби Уилямс. Най-голямата актуална звезда в момента не само във Великобритания, не само в Европа, но и all over the world. Творец с харизма – единствената формула за този успех.

„Бургас невероятни бяхте! Как може да не сме идвали до този момент тук, при Вас. Ако се върнем пак, нали няма да ни се сърдите, нали? Нова среща?“

Това беше на раздяла след час и половина без дъх, хит след хит и ескалираща до нажежено емоция. Началото беше дадено с емблематичното Let Me Entertain You, следваха класики като Feel и She’s The One, кавърите на големите Queen, а спектакълът беше закрит, до следващия път с евъргрийна My Way на Франк Синатра и… със сълзите на Роби.

Robbie Williams, Роби Уилямс, Spirit of BurgasБританският изпълнител, започнал кариерата си с бой формацията от 90-те Take That спази думана ди и качи на сцената едно българско момиче, щастливката беше благоевградчанката Зори, която остана за песен време с него на сцената. „Благодаря“ и „Добър вечер“ беше научил Роби, но и те бяха достатъчни, за да засилят щастието от срещата с него.
Един миг от вечността, който със сигурност ще се повтори – Robbie in Bulgaria! Robbie forever!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg