Facebook химн направи мъж известен за два дни

0

Две денонощия в Ю Тюб, над 500 хиляди гледания и… ставаш световноизвестен! В рамките на тази максима се внедри и Пат Регън. Ще Ви се стори странно, може би, но цялата върволица от почитатели в нета е заради филмирана триминутна композиция, наречена от автора й „Facebook Stalking (My More Successful Friends)“. За тези, които мислят да копират заглавието и да го проверят в Google преводача, нека кажа, че тайтъла може да се приеме като обръщение, което много биха приели за обида tete-a-tete, т.е. нещо като двулично дискриминиране.

Пат РегънПоказно за това как изразът „Всеки заслужава своите 5 минути слава“ оживява и „дава криле“ на ентусиаст като младокът Пат Регън. Е, важно е да имаш минимум пословичен или признат от приятелите ти талант в пропорция комедиен:музикален поне 50:50. Щом гледанията в музикалния портал You Tube гонят 1 милион, след като е взел най-модерното оръжие в нета днес – Facebook, Пат е на път да отстреля егоистично като плячка всички „денгубари“ в мрежата, които до безпаметност висят в социалните платформи и следят всичко под лупа.

И може би не само славата блазни Пат Регън. Знаете, предполагам, че уникалните импресии в YouTube не са само сухи цифри. Премине ли се нивото от 2000 презареждания на страницата, започвате да правите състояние в собствения си IBAN! Ето защо всички очакват набеденият песнопоец да монетизира изключително обилно т.нар. „гаргара“, която си прави с фейсбук юзърите – разбира се, позитивно и добронамерено, в никакъв случай злобно и нахално!

Пат РегънМоже да осребрите и по друг начин сметката на Пат Регън, освен с кликания върху линка на песента „Facebook Stalking (My More Successful Friends)“. Съвсем спокойно ще му направите услуга, ако посетите и неговия официален сайт, може би преди да лайкнете профилите му във двете големи платформи – Twitter и… Facebook. В личната му страница ще намерите видео на килограм. В това число късометражни филми и цели уеб поредици. В сайта му има и всичко, което новоизлюпилата се звезда на музикалния небосклон иска да знаете за него.

В Spotify можете да чуете целия диск на модерния looser, за когото тепърва ще се говори. Тавата му се казва „Pat Regan Smells Like Shit“… нямате нужда от превод, нали?

А дебютният, вече световноизвестен сингъл „Facebook Stalking (My More Successful Friends)“ пък е на разположение за free download от личния му профил в BandCamp.

Там ще откриете и пълния текст на композицията. Успех, Пат! И да не забравиш да пръснеш с Glade след това…

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!



Коментирай в Delo.bg