Нов трейлър на „Стив Джобс“ дни преди премиерата

0

Докато чакаме едноименния биографичен филм за съоснователя на Apple Стив Джобс през октомври, в YouTube вече можем да се насладим и на нов официален трейлър. За филма сайтът Indiewire.com твърди, че ще бъде един от основните претенденти на церемонията „Оскар“ догодина.

steve jobs, Стив ДжобсС втория трейлър към „Стив Джобс“ се потвърждава, че главната роля ще изпълни Майкъл Фасбендер, за което до скоро се спекулираше. Той, заедно с носителката на заветната статуетка „Оскар“ за главна женска роля през 2009 г. за „Четецът“ Кейт Уинслет са повече от блестящи в превъплащенията си, категорични са кинокритиците. В очаквания филм Кейт Уинслет изпълнява ролята на Джоана Хофман, маркетинтг директор на „Макинтош“.

Във втория трейлър може да видите връзката на Джобс с приятелката му от университета Крис Ан Бренън, която е и майка на неговата извънбрачна дъщеря Лиза Бренън. В сцена от анотацията е и неговото нежелание да признае момиченцето. Кино визитката е пълна със сцени на общуване с бизнес партньори и многобройни презентации. Показани са и първите стъпки на Стив Джобс в компютърната индустрия, както и общата им работа със Стив Возняк и завръщането на покойния вече Джобс в „Епъл“ след неговото уволнение през 1985 година.
Другите водещи актьорски имена в „Стив Джобс“, освен Кейт Уинслет и Майкъл Фасбендер, са Сет Роугън (Возняк) и Джеф Даниълс. Лично Возняк консултира сценариста Арън Соркин, а според Дедлайн, съоснователят на „Епъл“ Возняк е изключително впечатлен от лентата. Самият той потвърдил, че все едно на екрана наблюдава истинския Стив Джобс и другите от неговото обкръжение, а не актьорите. Возняк е изказал задоволството си, че Арън Соркин и Дани Бойл са представили „толкова правдиво“ всичко.

steve jobs, Стив ДжобсЛаскави коментари за филма „Стив Джобс“ изказаха и редица кинокритици. Мълви се в киносредите, че именно заради участието си в лентата Майкъл Фасбендер ще грабне „Оскар“ за главна мъжка роля.

Ако сте почитатели на делото на гурото на модерните технологии, може да си припомните десетте закона, които Стив Джобс ни завеща приживе, както и да се насладите на първия трейлър на филма „Стив Джобс“, който вече Ви показахме. И още – новината, която остана в периферията на информационния поток това лято, но първо прочетохте в delo.bg – Стив Джобс ще бъде увековечен и с опера

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg