Модната къща Alexander McQueen показва тайна колекция в Париж

0

Британската модна къща Alexander McQueen ще представи новата си колекция от мъжки дрехи на дефиле в Париж, съобщава The Dazed. Според изданието, на подиума моделите ще покажат новостите за есен – лято 2018. Подробностите около дизайна на облеклата не се разкриват. (показаните модели са от колекцията AW 17)

Alexander McQueen с нова колекция

Преди ревюто във френската столица модната къща предпочете да покаже колекцията в Милано и Лондон, но после смени стратегията си. Дизайнерите дадоха предпочитание на тематичната фотосесия и презентацията. Например, рекламната кампания на есенно-летния сезон беше заснета сред пясъчните дюни на морското крайбрежие. Автор на снимките е модният фотограф Джейми Хоуксуърт.

Alexander McQueen с нова колекция

Британската модна къща Alexander McQueen е специализирана в производството на дрехи, обувки и аксесоари, както и парфюмерия и бельо. Основана е през 1992 г. от дизайнера Александър Маккуин. По време на изложения той обвивал моделите в целофан, използвал е призрачни образи, подбирал е за манекенките си гротесков грим.

След смъртта на Маккуин арт директор на модната къща става Сара Бъртън.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg