Алла Пугачова създаде нов Киркоров и Галкин

0

Примата на руската естрада Алла Пугачова е на път да създаде нова знаменитост, след като вече осигури звездна кариера на съпрузите си Филип Киркоров и Максим Галкин.

alisher и Алла ПугачоваИмиджмейкърът на примадоната Alisher няма да бъде изключение, тъй като според спецове в шоубизнеса, всичко, до което се докосне иконата на руската поп музика рано или късно се превръща в хит.

Alisher реши да пропее, под строгия контрол на Алла, дори записа видео и тръгна на гастрол, за да представи новата песен „Заложник“.

„Винаги съм мечтал да стана певец, а не дизайнер“ –

признава изгряващата звезда, като със самочувствие обявява, че за третия си албум сам ще напише музиката.

Alisher стана известен с това, че накара 67-годишната певица да промени рязко начина си на обличане. Той все пак признава, че Алла Пугачова е доста капризна.

alisher и Алла Пугачова„Шия няколко комплекта дрехи, давам й ги, тя ги мери, чака мнението на Галкин и после обявява какво ще купи. Ако не вземе всичко, съм вътре с парите, защото всичко, което се шие за нея е скъпо и качествено и трудно се намират желаещи да се охарчат толкова“ –

споделя Alisher.

alisher и Алла ПугачоваНапример, преди сватбата си с Галкин тя му поръчала рокля и той й ушива страхотен модел в черно.

„Попита ме защо не е бяла. „А защо точно бяла“, недоумявах аз. „Ами може би се готвя да се омъжвам“, беше отговорът. А когато полюбопитствах кога е сватбата, тя ми отговори – утре“,

спомня си Alisher. При нея няма невъзможни срокове и роклята била ушита за една нощ.

Дали Alisher ще замести Галкин не само професионално, така както Максим стори това с Киркоров или певицата вече се е кротнала до доста по-младия си съпруг – това ще покаже бъдещето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Данила Козловски е новият руски секс символДанила Козловски – руският Том Круз

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg