Данила Козловски – руският Том Круз

2

Ако Франция си има Ален Делон, САЩ Том Круз, то и Русия беше време да покаже на света свой секс символ в киното. Името му е Данила Козловски и е на 31 години. Наричат го руския Том Круз. Може би не само заради способността му да се справя блестящо в различни роли, но и заради визуалната му прилика с холивудската звезда.

Данила Козловски е новият руски секс символМладият руски кино талант започва своята кариера още през 1999 г. със сериала „Прости истини“. Там изпълнява ролята на хулиган, което е и решаващо за избора му на професия.

Още от дете Данила се занимава с танци, свири на саксофон, но по волята на родителите си завършва Кронщадския колеж през 2002 г. По-късно завършва и Театралната академия на Санкт Петербург.

Днес, фаталният красавец на руското кино има зад себе си над 30 филма. В актива му са и многобройни театрални участия, шест спечелени отличия и няколко номинации за престижни награди.

През пролетта на 2016 г. по кината в Русия излезе и новият филм, в който Данила Козловски изпълнява главната роля – „Екипаж“.

 

В лентата играе ролята на млад пилот и с превъплъщението си за пореден път доказва класата си по подобаващ начин. Владимир Машков заема и другата главна роля – на строгия и принципен първи пилот, който обучава и наблюдава Алексей (Данила Козловски).

Данила Козловски е новият руски секс символ

Филмът „Екипаж“ (реж. Николай Лебедев) е първият руски филм, заснет с 3D камери IMAX. Снимките са правени в анексирания от Русия полуостров Крим и в столицата Москва. Бюджетът на мащабната продукция е 400 милиона рубли. С цел разширяване на аудиторията, част от пътниците в самолета са китайци. Снимките на епичната пилотска сага са започнали на 18 септември 2014 г. и са приключили на 10 февруари 2015-та. Тримата актьори, които изпълняват водещите роли – Данила Козловски, Владимир Машков и Агне Грудите са преминали през специално обучение в училище за пилоти. Част от подготовката е включвала и много часове, прекарани в ултрамодерен полетен симулатор. Във филма „Екипаж“ са използвани два самолета – ТU-204SM и TU-154.

Данила Козловски е новият руски секс символЛюбопитна подробност е, че лентата е реплика на едноименния „Екипаж“ от 1979 г., който навремето разбива класациите на най-касови филми. Само в СССР е гледан от над 70 милиона зрители.

Новият „Екипаж“ разказва историята на младия летец Алексей Гущин, който става стажант в гражданската авиация. Екипажът проявява невероятен героизъм и жертвеност, като оказва помощ на хората на вулканичен остров, който остава почти изцяло разрушен след опустошаващо земетресение. Разбира се, във всичко това е вплетена и любовна история.

Саундтракът към филма също е на звездно ниво. Песента „О любави“ се изпълнява от Филип Киркоров, а автор на текста и музиката е Артур Железняк.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

  1. Боян на

    Гледах „Екипаж“! Филмът наистина си заслужава вниманието.Гледайте го, не правете сравнение с други чужди продукции.В Руските филми има много смисъл,комедия и екшън съчетано в едно.
    Да не говорим че са много близки до нашите нрави , обичаи,навици.

Коментирай в Delo.bg