Лято за двама с дует „Ритон“ в хотел „Безкрайност“

0

Експлозия от емоции в песни украсиха елитната промоция на новия албум на най-обичания български дует. Катя и Здравко или двете половинки на „Ритон“ приеха сърдечно в столичен клуб колеги и приятели, за да изпълнят горещите нови и част от златните стари композиции, включени в диска „Пътят към твоето сърце“. Това е второто представяне на проекта след грандиозния концерт в Зала 1 на НДК през ноември миналата година.

Дует Ритон

6 нови песни, 6 вечни хита от богатата колекция през годините на „Ритон“, но с нетипичен аранжимент и 5 инструментала – това е съдържанието на диска, а в DVD-то може да се насладите на биографичния филм „Брак по любов“ с автори водещият на промоцията Драгомир Драганов (сценарист) и Станислав Терзиев (режисьор).

Дует РитонВечните Тончо Русев и Найден Вълчев, неостаряващите Богдана Карадочева и Стефан Димитров, огнените Тони Димитрова и Нели Рангелова, бардът Михаил Белчев и съпругата му Кристина, още едно незабравимо музикално семейство – Развигор Попов и Мими Иванова, бившият вокалист на „Трик“ Етиен Леви, Богдан Томов, фронтменът на Диана експрес Илия Ангелов, младите таланти Стефан Илчев и Невена Цонева, Искра Радева, Джина Иванова от Трамвай №5 бяха само част от звездната плеяда музикални гости, дошли да уважат „Ритон“.

Букетите за Катя бяха „забранени“ от самата нея. Домакините бяха помолили предварително своите гости отделените пари за цветя да бъдат дарени за една благородна кауза – купуването на педиатрична линейка за нуждите на децата в София, част от кампанията „Да оставим следи“.

Дует Ритон

Каква е сумата, събрана на 3 юни, по време на представянето на новия албум, в какво ново музикално предизвикателство ще се включат дует Ритон и кога да очакваме албума „Пътят към твоето сърце“ във формат дългосвиреща грамофонна плоча ще споделят Катя и Здравко в специалното интервю за Вас, читателите на ДЕЛО, което може да четете утре в сайта.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg