Леонардо ди Каприо взе 25 млн. долара за един филм

0

Участието на американския актьор Леонардо ди Каприо в касовата продукция „Вълкът от Уолстрийт“ му донесе бомбастичния хонорар от 25 милиона долара.

Тази сума нареди известният американски актьор в челото на класацията за най-високоплатените лица на Холивуд. Рейтингът за всеки един от актьорите е съставен на база най-големият получен хонорар за участие в един филм.

25-те милиона долара за Ди Каприо във филма „Вълкът от Уолстрийт“ включва също и хонорара му като продуцент, както и отчисленията от приходите, дошли от разпространение на продукцията.

Леонардо ди Каприо

Второто място след Ди Каприо си поделят едновременно петима актьори. Всеки един от тях е получил по 20 милиона долара за участие в един филм. Това са Анджелина Джоли, Дензъл Уошингтън, Мат Деймън, Робърт Дауни-младши и Сандра Бълок.

Третото място с 15 милиона долара се пада на Дуейн Джонсън. 8-цифрената сума Джонсън е получил за ролята си във филма „Херкулес„.

За 2014 година Марк Уолбърг и Дженифър Лорънс са получили възнаграждение между 10 и 15 милиона долара за филм. Последното място в класацията е за Сет Роугън със „скромните“ 8,4 милиона долара за едно участие.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg