Крис и Велин: Ще изгреем на сцената, правейки хубава, модерна и докосваща хората музика

0

Крис и Велин са сред новите дуети в българската музика. И двамата са родени в български столици, първият в София, а Велин във Велико Търново. Преди десетина години Велин стана първото дете от старата столица, което тръгна на турне с шоуто на Ники Априлов „Като лъвовете“. В разгара на лятото двамата представиха своята дебютна песен „Усещане за момиче“. Автор на текста и музиката е самият Крис, а аранжиментът е дело на ANP Music Production Алекс Нушев и Петър Алексиев. Режисьор на видеоклипа е Ясен Генадиев и „Cristal Frame“.

Крис и Велин-Как се събрахте?

Велин: Музиката ни събра. Не е случайно, че работим заедно, защото още от първия път, в който запяхме разбрахме, че има бъдеще в тази наша съвместна работа и дори хората около нас останаха без думи.

-Какво е усещането за момиче и с цел провокация ли избрахте това име за дебютната си песен?

Велин: Усещането за момиче е страхотно. Когато тя е при теб е супер, но когато е далеч, както се случва в самата песен, в тялото ти преминават хиляди емоции и чувства.

Крис: Песента ни е любовната история, която всеки от нас е преживял.

-Защо предпочетохте да пеете поп вместо попфолк, който е по-продаван?

Крис: На пазара в момента няма друг такъв проект като нашия. Не отричаме каквато и да е била музика стига да е качествена, но нашите амбиции са да изгреем на поп сцената, правейки хубава, модерна и докосваща хората музика.
Крис и Велин
-Има ли бъдеще поп музиката в България?

Велин: Факт е, че хората слушат всякаква музика. Поп музиката набира сила и започва да се превръща в един от основните жанрове на нашата сцена. Съдейки по нашата песен и участия, публиката изпитва голямо удоволствие, когато слуша песента ни, гласува за нея в класациите като дори в една от тях беше пет седмици на върха и продължава да жъне успехи.

Крис: Да! Има бъдеще за поп-музиката и се надяваме ние да допринесем за това!

-Какво да очакваме от Вашия дует през следващите месеци?

Крис: Имаме нови проекти, които се надяваме в най-скоро време да ви представим като има доста изненади, известни топ изпълнители и още нещо.Крис и Велин

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg