Ритон с концерт и нови песни на 30 май в зала 1 на НДК

0

Най-прочутият български дует ще зарадва отново своите почитатели с концерт и чисто нови песни от предстоящия им албум. Зрителите на спектакъла, който е насрочен за 30 май от 20.00 ч. в зала 1 на НДК ще се насладят на 5 чисто нови композиции и големите им хитове, подбрани със специално допитване в социалните платформи от най-големите им фенове.

Самолетните одисеи на Катя и Здравко от дует Ритон

„Джалма“, „Елате ни на гости“, „Накъдето ми видят очите“, „Някога, но не сега“, „Прегърни ме“ – това са само част от вечните хитове на Катя и Здравко, които ще изпеят на сцената. След повече от 40 години съвместен личен и професионален път тяхната музика зарежда делника на няколко поколения българи с любов, с настроение, с усмивки.

„Публиката ни дава всичко, за да продължим да отстояваме любовта към професията и публиката. Само като видиш очите, начина по който те гледа публиката и енергията, която ти дава. Имаме една песен, преди 2-3 години я направихме – „Чакаме ви с любов“ – с нея закриваме всичките си концерти. С нейния текст поетът Живко Колев е казал всичко в рими – „Чакаме ви с любов““ –

споделя Катя от любимия български дует.

След спектакъла в НДК Ритон ще имат и няколко летни концерта: 12 август в Летния театър във Варна, 11 септември в Летния театър в Пловдив и на 25 септември сме в „Канев център“ в град Русе.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg