„Дисни“ игнорира напълно Джордж Лукас от „Междузвездни войни“

1

Идеите за новата лента „Междузвездни Войни“ на Джордж Лукас бяха напълно пренебрегнати от Дисни. 70 – годишният създател на най-великата сага в киното „Междузвездни войни“ продаде франчайза на Дисни през 2012-та година. Въпреки уверенията, че Лукас ще може свободно да предлага идеи за това как да се развива повествованието, всичките му идеи са били безцеремонно отхвълени.

Джордж ЛукасПред списание „Синема бленд“ Лукас обяви: „Тези, с които се разбрах за това в Дисни, са стигнали до решението, че не искат да участвам. Така че, ще си развиват свои идеи сами. Така че, развитието няма да е такова каквото написах в началото за „Star Wars – Силата се пробужда“. Режисьорът, който е „виновен“ и за друг супер успешен франчайз – „Индиана Джоунс“ често си признава, че сам е учуден от огромния успех на лентите си. Той казва: „Моята мотивация е била просто да направя филм, за който мисля, че ще е интересен. Така съм правил цял живот. Никога не съм очаквал да бъда успешен – това е просто едно от онези неща, които просто стават.“ Лукас добавя, че негов приоритет е грижата за 17-годишната му дъщеря Еверест от брака му с Мелъди Хобсон.

„Силата се пробужда“ трябва да ни покаже съдбите на Люк, Лея и Хан Соло 3 десетилетия по-късно. В „Завръщатето на джедайте“ от началото на 80-те. Люк и Лея разбраха родствената си връзка, а развръзката беше откритието, че Лорд Вейдър е техен баща. След което джедайте си завоюваха обратно позициите.

Междузвездни войниВ седмия епизод, предвиден да бъде показан на 18 декември тази година в целия свят едновременно, историята се развива паралелно с живота на артистие от поредицата. Ще можем да видим биологично остарелите с 32 години Марк Хамил (Люк Скайуокър), Кери Фишър (принцеса Лея) и, разбира се – Харисън Форд (Хан Соло). Първите трейлъри от филма, обаче не показаха нито едно познато лице, а гвоздей беше чисто нов модел лазарна сабя, оформена като Ескалибур. Джей Джей Ейбрамс е режисьор и сценарист на приказката за добрите джедаи и силата на злото.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

  1. заклет фен от 30 години на

    Гледахте ли вече тази Дисни-БОЗА ? …Не е за приказване какъв БУЛАМАЧ забъркаха от любимата на толкова поколения сага. Сюжета е ТРАГИЧЕН…Или ТРАГИКОМИЧЕН по – скоро…Епизод 7 изглежда като нескопосан римейк на еп.4, а добавките са толкова ЗАЛУХАВИ, все едно са измисляни от някой психично болен фен….Или все едно са взети от безбройните ИЗМИСЛИЦИ, които кьораво и сакато оформи като свое допълнение към оригиналните филми на Джордж Лукас…/т.нар.“екстендид юнивърс“/…Главния злодей предизвиква смях и раздразнение с появата си. Ей така от нищото се пръкват някакви безсмислици, нямащи нищо общо със случилото се в еп.6. Във филма почти няма реплики по – дълги от 2 реда. Липсва ДУША на този „филм“. Нивото е …като на „Утреландия“, ако сте го гледали…ПОСРЕДСТВЕНОСТ, ама ГИГАНТСКА ПОСРЕДСТВЕНОСТ….Мърляво изпълнение. Дори музиката не струва. Дори музиката!!! Пфууууу….Ужас, просто…Не си давайте парите за кино, това НЕ Е филма, който сте чакали….Това е САНДВИЧ ОТ МАК ДОНАЛДС…ГМО…За дебили.

Коментирай в Delo.bg