Sony Xperia Z3 на пазара и в диамантено лилав цвят

0

Sony-Xperia-Z3-Purple-Diamond-EditionДнес по обед от Sony Mobile в Хонг Конг обявиха пускането на авангардния Xperia Z3 Purple Diamond Edition. Очаква се бижуто да излезе на пазара в края на месец януари. Новото е цвета на корпуса на любимия на милиони по света Xperia Z3. До момента смартфонът се предлагаше само в бяло, черно, зелено и медно.

Пурпурният цветът ще зарадва най-много дамите. Намигването със цвета е към техните кавалери, две седмици преди Денят на влюбените. Ако някой все още се чуди какъв ще е подаръкът на любимата му – Sony решава проблема мигновено!

xperia-z3Специалната лилава версия идва с персонални Уолт Дисни теми. Всъщност това е разликата с другите цветове от серията Z3. От Sony уверяват, че като характеристики всичко остава непроменено в най-успешния им досега смартфон.

Бляскавото лилаво устройство има и обявена цена – £425, €555 или $645. Няма все още данни, че ще има наличности от модела в този дамски цвят извън територията на Хонг Конг.

Ще очакваме повече информация относно това на по-късен етап, а сега вижте и краткото промоционално видео за новия цвят на Sony Xperia Z3.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg