Дейвид Линч ще снима третия сезон на Туин Пийкс

0

Въпреки разпространените преди няколко седмици слухове, че Дейвид Линч няма да вземе участие в снимките на новия сезон на култовия телевизионен сериал от 90-те години „Туин Пийкс“, самият режисьор заяви в профила с в една от социалните платформи, че лично той ще ръководи заснемането на дългоочакваните серии.

Туин Пийкс, Twin Peaks

Американецът направи това изявление, след като през април увери, че проблеми с финансите по продължението на проекта го принуждават да откаже отново да седне на режисьорския стол. В Туитър Девид Линч написа:

„Мили приятели, Twin Peaks се връща на екран! Всичко започва отначало, това бяха само слухове.“

Туин Пийкс, Кайл МаклокланМиналата есен телевизия „Showtime“ заяви, че продължението на сериала ще бъде излъчено през 2016 година, точно четвърт век след първия му суперуспешен сезон. Миналият месец създателят и режисьор на поредицата за Лора Палмър Дейвид Линч заяви, че именно финансовите разногласия са поводът, заради който той няма за снима новите епизоди.

Коренно противоположната му позиция беше приета с одобрение не само от милионите му почитатели, но и от Кайл Маклоклан, превъплатил се в ролята на агент Купър в първите сезони на поредицата. Именно на него ще бъде възложена основна роля и в 3-ия сезон.

Веднага след телевизионните два сезона на сериала, излъчени съответно през 1990-та и година по-късно, по екраните в целия свят излезе и лентата „Туин пийкс: Огън, следвай ме“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg