Адел се върна с Hello! Ето и клипа към новата й песен

0

Свърши дългото чакане за феновете на британската соул сензация Адел! 4 години след последния й албум певицата се завърна с гръм и трясък! В новия си сингъл, озаглавен Hello, Адел пее:

„Hello, it’s me. I was wondering if after all these years you’d like to meet to go over everything.

„They say that time’s supposed to heal you, but I ain’t done much healing.“

Почитателите на Адел от четири години чакат любимката им да се завърне на музикалната сцена с нов проект. Дългоочакваният й албум се казва „25“ и ще излезе на 20 ноември. Много популярни изпълнители и групи, сред които Уан Дайрекшън и Джъстин Бийбър преместиха датата, на която ще издадат новия си диск, за да не бъде в една седмица с Адел. С предишния си музикален проект „21“ от 2011 г. Адел спечели 6 награди „Грами“.

adele, Адел, нова песен

През 2012 г. певицата беше удостоена с „Оскар“ в категорията песен към филм за тематичното парче „Skyfall“ към лентата „007: Координати Скайфол“ от поредицата за Джеймс Бонд.

Адел е отказала милиони, за да запише тематичната песен към най-новия филм за приключенията на прочутия шпионин, „Спектър“, който излиза на екран след броени дни. Според спекулациите изпълнителката е сметнала, че ще й бъде твърде трудно да запише песен, с която да повтори огромния успех на хита „Skyfall“.

Създателите на „Спектър“ са били готови да й предложат милиони, но Адел не е приела, въпреки че самият Джеймс Бонд – актьорът Даниъл Крейг, се е надявал тя отново да изпълни тематичната песен. Режисьорът Сам Мендес от своя страна е имал колебания дали да повери задачата отново на Адел или на друг изпълнител. Тематичното парче „Writing’s On The Wall“ в „Спектър“ – 24-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд, се изпълнява от младия певец и автор на песни Сам Смит.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg