Ace of Base пускат нов албум с неиздавани песни

1

Шведският мега популярен квартет от 90-те години на миналия век Ace of Base се завръща през 2015 г. с нов албум, пълен с неиздавани песни. Името на тавата вече е избрано – „Hidden Gems“. Както подсказва заглавието това са песни, записвани през годините, но поради една или друга причина не са видели бял свят. Досега!

Няма човек, живял през 90-те, който да не помни хитовете-емблеми „All That She Wants„, „The Sign“, „Happy Nation„, „Beautiful Life и много, много други.

Ace of Base 2010

Ace of Base 2010

Последният албум на групата беше издаден през 2010 г., но не беше приет добре от феновете. Причината – Йонас и Улф – двамата мъже в групата „уволниха” Джени – една от двете вокалистки на Ace of Base и на нейно място наеха две млади и никому неизвестни момичета. Новите дамски попълнения в скандинавската формация записаха вокалите в албума, а в последствие, след 2-годишно турне бяха освободени.

Ace of Base LynДругата титулярна вокалистка – Лин преустанови участието си в групата официално през 2007 г. след дълги години, в които не желаеше да участва по безкрайни турнета и концерти. Впрочем Йонас, Джени и Лин са брат и сестри от семейство Бергрен.

Новият албум „Hidden Gems включва 15 песни, изцяло от оригиналния състав на Ace of Base, като първият избран сингъл се нарича „Would You Believe. Той все още няма клип, но верни фенове на бандата са монтирали любими кадри от предишни видеоклипове на шведите.

Въпреки че албумът е все още в режим „Pre-Order” той вече се нареди на 11-а позиция в Шведския iTunes чарт.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg