12 дни капки от тази древна тибетска рецепта веднъж на 5 години и край с болестите (схема)

9

Представяме Ви тибетска рецепта, която е на 50 века! Сместа лекува редица заболявания, но основно правило е да бъдете изключително внимателни с нея. Причината – тя се ползва в определен порядък 12 дни, а следващият прием е чак след 5 години!

чесън, алкохол, лечебна смес, тибетска рецептаВодещата съставка в тази микстура, която сякаш създава шлем на имунната ни система, е чесънът. Хубавото е, че при консумацията му няма да усетите неприятната му миризма, но пък ще усетите прилив на енергия и тотално възраждане на Вашия организъм. Чесънът има високо антибактериално действие, тъй като съдържа алицин. Скилидките борят гъбички, вируси и паразити в тялото.

Течността, която ще трябва да приготвите се ползва за лечение на белодробни заболявания, атеросклероза, проблеми със синусите, импотентност, ревматизъм, хемороиди, артрит, гастрит, регулира слухови и зрителни заболявания, забързва метаболизма и помага при борбата с килограмите.

Какво Ви е необходимо за да забъркате тази мощна тибетска рецепта?

200-250 мл 95-процентов спирт и 350 гр чесън!

Как се приготвя мощното природно лекарство?

тибетска рецепта, спирт, чесънВ стъклен съд с капак поставяте обелените и нарязани на едро чеснови скилидки, след което ги залейте със спирта. Затворете съда и го оставете на сухо и хладно 10 дни. След това прецедете в друга стъклена бутилка течността и я оставете (без чесъна) пак в стъклен съд за два дни на студено в хладилник.

Най-важна е консистенцията, която ще приемате в следващия 12-дневен период.

Задължително с капкомер поставяйте определения в схемата по-долу брой капки в чаша вода преди трите основни хранения за деня.

Започвате с една капка във вода преди закуска, две капки преди обяда и три капки преди вечерята. Вижте в таблицата точното прилагане на разтвора.

ден брой капки
закуска обяд вечеря
1 1 2 3
2 4 5 6
3 7 8 9
4 10 11 12
5 13 14 15
6 15 14 13
7 12 11 10
8 9 8 7
9 6 5 4
10 3 2 1
11 15 25 25
12 25 25 25

 

Преди да започнете да използвате тибетския природен лек, консултирайте се с лекуващия Ви лекар.

Показана е 1 от 1 страници
loading...
Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!

          


9 коментара

  1. М. Василева на

    Има неточност, която води до разлика в концентрацията. Цитирам:
    „…200-250 мл 95 процентов алкохол – ракия или ром…“
    95 %- ен обикновено е медицинският етилов алкохол (продава се в аптеките). По-голямата част от спиртните питиета (известни още като „твърд алкохол“ – като цитираните по-горе) представляват 40 %- ен разтвор на етанола (етанол – това е хим. наименование на спирта).

  2. Penka Bogomilova на

    Рецептата е намерена не от лечител, а от UNESCO екип през 1971г и датира от 4-5 в. пр. Хр. Има и други неточности, но най-важното е, че не се пие само 12 дена! Пие се 10 дена по схемата, която сте дали и след това се взема 3 Х 25 докато се свърши течността.Капките се слагат в 50 мл. прясно (сурово) мляко или вода. Хората със стомашни проблеми или взимащи лекарства като антикоагуланти напр. трябва да се консултират с лекуващия си лекар, и не само те.
    Амa нали е по-лесно да се препише нещо от някъде без да се проучи, да се сложи примамливо заглавие и да се публикува! Няма значение, че рецептата е осакатена и че не само няма да помогне, но може и да навреди!

  3. Павлина Шикова на

    Тази рецепта преди около 40г. беше много на мода за отслабване. Пробвах я и аз. Не си спомням точно пропорциите на icijdlurje и схемата, по която се пиеше, но още след четвъртия ден се отказах, защото кръвното ми започна рязко да пада, имах световъртеж и даже колабирах. Внимавайте много!!! Иначе чесънът, заедно с лимоните, авокадото, крушите, грозде, сливи, ананас, целина, ябълки и кайсии имат най-висока алкалност – pH от 8 до 9 и са сред най- полезните храни! За всичко да има мярка!

Коментирай в Delo.bg