Руски лек от водка с чесън – при грип, диабет и рак

1

Отдавна са известни антибактериалните свойства на чесъна, а и в поредица от статии сме Ви давали безценни съвети за природни лекове на чеснова основа. Съдържащите се в него природни антибиотици  са способни да унищожат за броени минути упорити патогенни бактерии. Както вече в delo.bg писахме д-р Александър Флеминг напълно случайно открил пеницилина през 1928 г. Това е станало, след като оставил проба със стафилококови бактерии непокрита и плесента, дала основата на съвременните антибиотици.

водка с чесън при грип, рак и диабет Сега ще Ви предложим една напълно природна рецепта  – тинктура от водка с чесън!

Рецептата е много популярна и доказала ефективността си в Русия, където се препоръчва дори при диабет и рак. Можете да използвате против вируси, грип, респираторни заболявания, проблеми с бъбреците, възпаление на синусите и ушите. Приема се през устата като за възрастен дозата е 5 капки 3 пъти дневно, когато е болен. За профилактика дозата е 5 капки веднъж вечер.

Тинктурата можете да капвате и в билков чай.

Този природен антибиотик може да се използва външно като служи за лечение на гъбички и лечение на повърхностни рани.

за какво е полезен чесънът

чесън

Ето лесния начин за приготвяне на лековитата тинктура от водка с чесън:

  • Обелете внимателно скилидките и ги накълцайте на ситно или използвайте преса за чесън.
  • Сложете в стъклен буркан в съотношение 1 чаша чесън към 2 чаши водка. Ако не желаете да използвате алкохол – можете да използвате оцет.
  • Завийте винтовата капачка на буркана и го разклащайте всеки ден в продължение на 14 дни. Може да отбележите на календара или в телефона си началото на процедурата по приготвяне на този природен антибиотик.
  • След 2 седмици прецедете с тензух, цедка или филтър за кафе.
  • Поставете тинктурата от чесън в стъклени буркани, по възможност тъмни. Можете да я разделите на части. Ако имате шишенце с капкомер ще бъде много удобно. Не използвайте съдове от желязо или други метали. Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка слънчева светлина. Между две и пет години е срокът на годност на този природен лек, ако го съхранявате правилно.

И още теми в delo.bg, свързани с полезността на чесъна:

за какво е полезен чесънътСкилидка в устата след сън за половин час: 7 неочаквани предимства на чесъна за здравето (рецепта)

за какво е полезен чесънътЗдрави с домашна тинктура от вино и чесън

 

за какво е полезен чесънът12 капки от тази тибетска тинктура с чесън веднъж на пет години и край с болестите

 

Този човек яде чесън на гладно всеки ден! Ето какво се случи със здравето муТози човек яде чесън на гладно всеки ден! Ето какво се случи със здравето му

 

за какво е полезен чесънътБез очила, лещи и операции! Възстановете зрението си с пресован чесън, ето как

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg