Altwork station – бюро на бъдещето (видео)

0

Със сигурност след тази нова технология, всички тези на учените за определена стойка пред компютъра изчезват като дим! Американска фирма представи ново бюро, на което офис служителите ще работят полулегнали, като на зъболекарски стол. Нарича се Altwork station, предназначен е да отблъсква от работното Ви място разсейващи и бърборещи колеги. В същото време офис бюрото позволява и малка дрямка в обедната почивка, която повечето психолози препоръчват за по-голяма производителност на труда.

altwork station, бюро на бъдещето

Креслото се нагажда на най-удобната за офис служителя изтегната поза, докато в същото време плотът за компютъра и клавиатурата следват неговото разположение. Оборудването се предлага от калифорнийската фирма със седалище в областта Сонома на цена от 2550 до 3800 британски лири, според сложността на конфигурацията на офис бюрото.

altwork station, бюро на бъдещето

Прототипите на Altwork station бяха пуснати в Ютюб и гледани над 40 хиляди пъти. Производителят гарантира, че бюрата ще имат силен здравословен ефект върху служителите. Компанията изтъква, че офис оборудването не се е променяло концептуално от два века насам. Освен в легнало положение, служителите с Altwork station ще могат да работят полуседнали, седнали и прави.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg