ПСЖ иска да позлати Кристиано

0

Отборът на Пари Сен Жермен опитва от няколко години да закупи португалската звезда на съвременния футбол Кристиано Роналдо. Богаташите от Париж опитваха с няколко оферти да разберат цената, за която Реал Мадрид ще се съгласи да продаде португалеца, но така и не успяха да направят нещо. Тази година от Франция отново пробваха Реал с голяма сума – 150 млн за Кристиано! Замислете се колко много пари са това.. с тези пари могат да се построят 300 къщи или да се купят 1500 апартамента, но явно с тази сума не можеш да си купиш услугите на Кристиано Роналдо.

Роналдо 2

Във Франция силно искат именно португалеца, който е гласен за заместник на Златан Ибрахимович. Шведът вече е на сериозна възраст и не е онази заплаха от преди години, докато Роналдо е едва 30 години и има още поне 4 сезона на високо ниво във футбола. Реал Мадрид трудно ще се съгласи да продаде нападателя си, но договорът на Роналдо изтича след два сезона, а през лятото на 2016г. ще му остава точно един сезон от контракта. Това е възможността, която във Франция чакат от няколко години. Най-накрая могат да имат нападателя, който искат.

ПСЖ

Амбицията на катарските собственици на ПСЖ е ясна – титлата в Шампионската лига, която така и не могат да вземат, ако трябва да бъдем честни, отборът от Париж никога не е бил близо до нея. Това е голямото желание на шефовете в Париж – да имат титлата, притежавана от всички големи клубове. Само по тези начин парижани наистина ще докажат, че са голям клуб, а не просто чудо за няколко години. Вече видяхме какво се случи с други два отбора, които пръснаха много пари за малко време – Анжи и Малага. Двата отбора вече са в немилост съответно в Русия и Испания, разделиха се с големите си звезди и вече не харчат толкова смело, защото резултатите бяха незадоволителни и собствениците им се отказаха от това скъпо удоволствие.

ПСЖ иска да бъде голям клуб, но това ще стане много трудно, ако отборът не се докаже на най-голямата сцена!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg