Цветомир Ангелов: Убеден съм в успеха на филма „На педя от земята“

0
Цуки

Цветомир Ангелов – Цуки

Цветомир Ангелов – Цуки е роден на 19 април 1981 в Плевен. Учил е в НАТФИЗ актьорско майсторство за куклен театър в класа на проф. Румен Рачев. Участвал е в сериалите „Забранена любов“ и в „Под прикритие”, както и във филма на Иван Митов „Шменти капели“.

Цуки участва в последните два филма на режисьора Максим Генчев. След блестящото му представяне в образа на Панайот Хитов във филма „Дякон Левски“, актьорът е поканен да изпълни и главната роля в „На педя от земята“, който беше представен пред журналисти вчера в столично кино.

 

-Как се реши отново да работиш с Максим Генчев?

Не съм се замислял дори и за миг. За мен е изключително удоволствие да се работи с Максим Генчев, той е изключителен професионалист. Това е и първата ми главна роля в игрален филм и съм много доволен. Благодаря за огромното доверие, което ми е гласувал режисьора, защото това не е случайна роля, а точно неговия баща.

Цветомир Ангелов - Цуки

Цветомир Ангелов в ролята на лейтенант Колю Кралев

-Не се ли притесни от коментарите след премиерата на филма „Дякон Левски“?

-Въобще не обръщам внимание на такива коментари, има всякакви хора, има завист. За огромно съжаление е трудно на хората да обърнат внимание на това какъв труд е хвърлен, да оценят старанията, които са вложени, за да се създаде продукта. Но това е тема, която не ми се коментира точно сега.

Дякон Левски

В „Дякон Левски“ Цуки си партнираше с актьора Веселин Плачков

На педя от земята-Виждаш ли прилика с главния герой?

-Поне така казва режисьорът. (смее се) Много съм приличал на баща му, дори на моменти се обръща към мен с „татко“, което е наистина чест за мен.

-Вътрешната премиера на филма е навръх 9 септември, героите са комунисти. Това раздвои ли те в началото?

-Не става въпрос за никаква политика в този филм. Това е човешка история, която Максим Генчев е решил да покаже на света. Все пак епохата е комунизъм, но не трябва да се свързва с него.

-Очаква се официалната премиера на филма да бъде в началото на 2016 година. С какви очаквания си?

-Убеден съм, че и този филм ще пожъне огромен успех.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg