Най-добрите в Англия

0

Във всяко първенство се наблядават играчи, които просто носят успеха със себе си. Те попадат в разни класации, получават вниманието и обичта на феновете. Най-големите имена попадат в титулярния състав за всички времена. Ето и нашето предложение за такъв във Висшата лига на Англия:

1. Вратар – Петер Шмайхел – русокосият страж прекара осем невероятни години в Манчестър Юнайтед. През това време той спечели всичко, което можеше да се вземе на клубно ниво. Петер бе първият избор за вратата на Юнайтед и основен играч през целия си период в Манчестър. С това той заслужава мястото си в нашата класация.

2. Десен бек – Гари Невил – бившият капитан на Юнайтед е емблематична фигура, както за клубния, така и за националния си отбор. Прекара дълги години в Манчестър и бе основен футболист през цялата си кариера. Поради тази причи доверяваме десния фланг на него.

3. Ляв бек – Ашли Кол – бившият футболист на Арсенал и Челси оставя зад себе си футболисти като Патрис Евра и Йон Арне Рийзе. Бързоногият защитник направи име с екипа на Арсенал, а през 2006г. подписа с Челси. За двата тима от Лондон той се престави повече от перфектно. Спечели много трофеи и затова попада в нашита класация.

4. Централен защитник – Рио Фърдинанд – истинският стожер в отбраната на Юнайтед. Рио защитава повече от десет години цветовете на Манчестър и бе един от най-добрите на своя пост в света. Заслужава да бъде в нашата класация!

5. Централен защитник – Джон Тери – боецът в състава на Челси. Тери е онзи футболист, който всеки един треньор иска да има. Футболът ще загуби много, когато Тери се откаже от играта. Той е нашият избор за завършване на защитния вал.

6. Централен халф – Франк Лампард – топ реализатор за Челси, спечелил всичко в Англия и доказал се като един от най-борбените футболисти. Идеален за нашата схема.

7. Десен халф – Стивън Джерард – вечният капитан на Ливърпул, доказал се през годините, остана верен на своите. Класата, която придаваше Стиви на Пуул, вече я няма.

8. Ляв халф – Раян Гигс – безспорно най-постоянният футболист в Англия през последните 25 години. Гигс се доказа като невероятен футболист и човек, остана верен на Юнайтед докрай, въпреки непрестанния интерес към него през годините.

9. Дясно крило – Тиери Анри – бившият стрелец на Арсенал заслужава да бъде част от тази класация поради много причини, но смятаме, че всички знаят кой е той и какво е направил за Арсенал. Самият факт, че му издигнаха статуя е достатъчен.

10. Ляво крило – Ерик Кантона – футболистът, с който тръгна възходът на Юнайтед. Типичният нападател, който всеки един треньор иска да има в състава си. Крал Ерик заслужава място в нашата класация.

11. Централен нападател – Алан Шиърър – великолепната „деветка“ на Нюкясъл. Ако някога трябва да бъде избран типичен таран, то името на Шиърър ще бъде сред първите в списъка.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg