СКАНДАЛ! Играч на Манчестър Юнайтед заснет как прави секс в тоалетна

0

Мега секс скандал се развихри в отбора на „Манчестър Юнайтед“ преди гостуването на „Уест Хям“ от Висшата лига. Неделният брой на вестник „Сън“ разкри, че ръководството на „Червените дяволи” е започнало разследване срещу играчите, заснели как техен колега прави секс с девойка в тоалетната на нощен клуб.

sex in toilets ManUКадрите се разменяли от телефон на телефон в съблекалнята и някой „изпял“ за това на шефовете. Името на заснетия играч засега остава в тайна, а за момичето се знае, че е 20-годишна фенка на футболния клуб от Манчестър.

Вратата на тоалетната е била затворена, но другите „участници“ в събитието снимали с телефоните си в завиден синхрон – единият над вратата, а другият под нея.

„Това е отвратително поведение!”, коментира човек от ръководството на „Юнайтед”. Момичето, което често било в нощни клубове, където играчите ходели да се забавляват, заявило, че не иска да разказва подробности за случката и да става популярна. Тя се притеснявала, че видеото, което уж било направено на шега, може да бъде качено в интернет.

В „Юнайтед” искат бързо да приключат разследването и да спрат разпространението на каквато и да било информация за инцидента.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg