Любо Пенев каза „да“ на ЦСКА

0

До края на футболния сезон със сигурност легендата от Мондиал САЩ’94 Любослав Пенев ще ръководи червения тим! Още в сряда, 29 април Ел Голеадор започва всекидневни занимания с тима на ЦСКА. Днес по обед стана ясно, че „чичовото“е дал своя принципен отговор „ДА“ да работи с армейския отбор, поне до края на този сезон.

Любослав Пенев е дал мъжката си дума да не прибере и лев възнаграждение, докато е на „Българска армия“ в следващите 2 месеца, т.е. до последния съдийски сигнал от родния шампионат през юни. Веднага след като приключи първенството ще се проведат допълнителни преговори, които евентуално биха удължили селекционерската му работа в клуба. Всичко това би станало реалност при кристална яснота относно лиценза и финансовата стабилност на „червените“.

В треньорския щаб са и помощниците му, работили с Любо Пенев, когато той ръководеше националния ни футболен тим. До края на сезон и те ще работят безвъзмездно за ЦСКА.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg