Левски отново спука гума

0

Преди малко приключи двубоят между отборите на Левски и Пирин Благоевград. Орлите се представят слабо през сезона, отборът на Неделчо Матушев е считан за един от най-слабите в А група и всички му предричат тежки дни, дори изпадане от групата на майсторите. Левски, както винаги, излезе като фаворит в мача. Всички букмейкърски къщи определяха сините като сигурен победител в срещата, но .. явната липса на концетрация в последната третита от игрището отново им струваше трите точки.

От самото начало на мача Левски диктуваше темпото, отборът на Стойчо Стоев владееше топката и създаваше ситуациите на терена, докато момчетата от Пирин се бяха примирили с поддържащата роля в спектакъла и разчитаха на игра в защита и бързи контраатаки.

Треньорът на Левски отново бе поверил атаката на сините юноши, а най-изнесен напред играеше Атанас Курдов. Наско, както го наричат на Герена, не може все още да намери себе си и прави нелепи пропуски. Вече на няколко пъти пропуска да се разпише, когато остава сам срещу противниковия вратар. В момента отборът е пълен с юноши и тези млади момчета имат нужда някой да им дава пример, за момента Курдов не може да поеме тази отговорност.

Отборът на Пирин разчиташе главно на изритани топки към Маркиньос, но те не представляваха опастност за вратата на Левски. Единствената сериозна заплаха за сините бе дузпата, която Маркиньос изпълни, но Боян Йоргачевич успя да спаси.

Колебливото представяне на отбора на Левски продължава да е на дневен ред. Футболистите на Стойчо Стоев изпускат точки срещу съперници, които излизат с ясната цел да се защитават. Това ще изиграе много лоша роля на Левски. Кръговете минат един след друг, а сините не могат да намерят правилния път към успеха. На всички, които следят българския футбол, им е ясно, че Левски ще се опита да атакува Купата на България и през нея да търси участие в Европа, но с тази си игра Отбора на народа трудно ще успее да стигне дори до битка за купата.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg