Какво не знаем за Дейвид Бекъм?

0

В съвременния футбол се напълни с играчи, които са по-известни с рекламите, които правят, отколкото с качествата, които показват на терена. В днешно време всеки един футболист се мисли за звезда и опитва да изкарва пари от реклами. Във футболните среди има едно име, което е доказана марка на пазара! Едно име, което продава. Само споменаването на името му може да продаде дори лед на ескимос. Не вярвате? Значи не знаете кой е Дейвид Бекъм!

Бекъмм

Дейвид е онова поколение футболисти на Манчестър Юнайтед, които започнаха своята кариера през далечната вече 1992 година. Екстравагантният футболист е част от митичния отбор на сър Алекс Фъргюсън, който изведе Юнайтед до първото място в Англия и го прати при най-добрите в света.

Дейвид Бекъм има от всичко по много в себе си, той е доказан футболист. По време на своята кариера Бекъм е играл за отборите на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан, Пари Сент Жермен и ЛА  Галакси. Във всички отбори, където е играл, Бекъм е бил основна фигура.

Бекъм

Това, което не харесва сър Алекс в Бекъм, е фактът, че Бекъм се подвежда по рекламите и започва да печели много пари извън терена. Според сър Алекс футболист, който се издържа от друго, а не от футбол, няма как да дава всичко от себе си. Двамата големи на Олд Трафорд има спречкване помежду си, а както знаем – по-голям от сър Алекс няма. Налага се Бекъм да бъде продаден и решава да отиде в Реал Мадрид – отбор, който няма нищо против Бекъм да се снима в реклами, дори от Кралския клуб му помагат в това поприще.

Дейвид Бекъм е идол за поколения момчета, които искат да преуспеят. Той започва своя професионален път, когато е бил много малък, не е имал никакви удобства, дори е водел беден живот, но днес всички знаят името му и искат да са на негово място.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg